Michael Jace (53 de ani), un actor cu aproape 25 de ani de carieră, celebrul pentru interpretarea rolului lui Michael Jordan, a fost condamnat vineri la 40 de ani de închisoare, pentru uciderea soţiei sale, April Jace.

Acesta și-a ucis cu sânge rece soția chiar în faţa celor doi copii minori ai cuplului. Michael Jace a tras de două ori în soţia sa cu pistolul, când aceasta se afla cu spatele la el. Fiul de zece ani al cuplului, Nehemiah, a povestit că tatăl lor i-a spus mamei lor, fostă campioană de atletism: „Dacă îți place să alergi, atunci fugi în Rai”, după care a tras în ea a doua oară și nu s-a oprit.

The Shield Season Premiere - West Hollywood

Michael Jace declarase poliției că după o dispută cu soția lui a vrut să o împuște în picior, fără să aibă intenția să o ucidă, afâlându-se sub influența alcoolului. El a fost cel care a sunat la poliție și a declarat că a împușcat-o. „Nu știu cum poți să împuști pe cineva de trei ori și apoi să zici că a fost un accident”, l-a contrazis apoi imediat procuroarea care s-a ocupat de caz. Cu toate acestea, JAce a declarat vineri că nu a fost nimic premeditat. „Nu există absolut nici o justificare pentru faptele mele din acea noapte. Am ruinat vieți. Patru vieți. Poți să-mi bagi acul în brațe acum și să mă omori. Aș fi de acord cu asta”, a spus actorul.
Crima a avut loc în mai 2014, iar Jace a fost condamnat pentru crimă de gradul doi. „Regret nespuns și îmi cer scuze pentru durerea pe care am cauzat-o tuturor”, a mai spus starul.

Michael Jace, cunoscut mai ales pentru rolul din serialul polițist „The Shield”, dar a mai avut apariţii episodice şi în alte seriale cunoscute, precum „CSI” sau „Lege şi Ordine”. De asemenea a apărut și în filmele Forrest Gump sau Boogie Nights, iar în Michael Jordan: An American Hero (1999) a interpretat rolul lui Michael Jordan. În 1995 a jucat în filmul Tyson, unde l-a interpretat pe boxerul Mitch Green, unul dintre adversarii lui Mike Tyson.

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă