MENIU CAUTĂ
31 Aug. 2018 09:34

Tavi Colen, despre concertul Andrei de la Cerbul de Aur. „A cam dat ora exactă cu recitalul ei”

Distribuie

 Tavi Colen a complimentat-o pe Andra pentru concertul pe care aceasta l-a susținut în prima seară la Festivalul Cerbul de Aur 2018.

Andra a cântat în Piața Sfatului din Brașov în prima seară la Festivalul Cerbul de Aur 2018. Considerată posesoarea uneia dintre cele mai bune voci feminine din muzica românească, Andra a încântat publicul și nu numai. I-a impresionat și pe colegii săi de breaslă.

Muzicianul Tavi Colen a avut numai cuvinte de laudă după concertul susținut de Andra la Festivalul Cerbul de Aur 2018.

„Am lipsit din țară și n-am văzut nimic de la Cerbul ăsta de aur cu care se face atâta tam tam! La indicațiile unui prieten avizat…(chiar de pe scenă alături de Andra) înțeleg că a cam dat ora exactă cu recitalui ei! Dau repede pe youtoube și văd imagini, frânturi din show!

Andra, jos pălăria… Observ că totul a fost super profi! Concepția show-ului super tare și sunetul senzațional!
Bravo Andra, bravo echipei tale și invitaților tăi! Colegi, sper că vă bucurați de ce s-a întâmplat pe scenă și că învățați din ce a oferit această super artistă. E bine că s-a ajuns aici la acest nivel, deci se poate!”, a spus Tavi Colen.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR. Din juriul Cerbului de Aur fac parte Luminița Dobrescu, Mădălin Ionescu, Arsenie Todiraș și Kitty CepragaIulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Un avion de instrucție s-a prăbușit la Tuzla! O persoană a murit
Comentarii