Mergi direct la conținut »
Vica Blochina l-a lăsat fără cuvinte pe Jean de la Craiova. Cum a apărut îmbrăcată în fața tuturor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vica Blochina l-a lăsat fără cuvinte pe Jean de la Craiova. Cum a apărut îmbrăcată în fața tuturor

Vica Blochina l-a lăsat fără cuvinte pe Jean de la Craiova. Cum a apărut îmbrăcată în fața tuturor

În ediția de marți, 30 aprilie a show-ului „Vulturii de noapte”, Vica Blochina îi cucerește pe cei prezenți în platoul emisiunii, cu energia inepuizabilă și un dans năucitor. 

Fosta balerină îl lasă cu gura căscată, la propriu, și pe Jean de la Craiova, aflat și alături de cei trei Vulturi. Vrăjit de prestația artistică a superbei blonde, acesta nu-și poate stăpâni pornirea și testează și el cum e să dansezi alături de Vica. „Pasul în doi” îl face pe Jean de la Craiova să se simtă, după cum chiar el mărturisește, însuși „Zeul fertilității”.

Cântărețul nu se lasă mai prejos și face și el o demonstrație elaborată de dans; „Am corpul dezordonat și nu mă ajută”, se lamentează el, însă momentul adună aplauzele tuturor, inclusiv pe cele ale Vicăi. Întreg momentul va fi difuzat marți seara, în cadrul emisiunii de șa Kanal D.

Citește și

Interviu cu Clotilde Armand, vicepreședinte USR și consilier local la sectorul 1, despre politică și problemele din administrația locală: «La PSD e o caricatură de femeie, care distruge România»

Close
Închide
  Close