Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Iulia Vântur pregătește un film care va ajunge și în România. „Este o poveste cu un mesaj social foarte puternic”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Iulia Vântur pregătește un film care va ajunge și în România. „Este o poveste cu un mesaj social foarte puternic”

Mutată de ceva vreme în India, unde cântă, dansează și joacă în filmele de la Bollywood, Iulia Vântur poate spune că a devenit una dintre vedetele lor. Cu toate acestea, nu și-a uitat publicul din România. Pregătește un film despre care spune că va ajunge și la noi!

De Denisa Macovei,

Iulia Vântur pregătește un film care va ajunge și în România

Iulia Vântur a venit pentru câteva zile în România

Viața în India îi priește Iuliei Vântur. Prezentă la petrecerea Viva! de 20 de ani, fosta prezentatoare de la PRO TV ne-a mărturisit că trăiește unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții ei, fiind implicată într-o mulțime de proiecte.

„Lansez single-uri sau piese pentru diverse filme. Când mă întorc (în acest weekend – n.r.) trebuie să filmez pentru o piesă pe care am înregistrat-o, să filmăm clipul. E pentru un film cu un artist foarte bun, Mika. Mă pregătesc pentru un film în care sunt personajul principal. Toată povestea se învârte în jurul personajului meu și este o poveste foarte interesantă, cu un mesaj social foarte puternic și mă bucur că putem să facem lucrul ăsta”, ne-a povestit Iulia, completând că acest nou film are mari șanse să fie văzut și de publicul din România.

„În general, filmele care au fost în cinema apar și pe Netflix sau pe Amazon”.

„Mă las pur și simplu și dansez așa cum simt”

 Chiar dacă acum se dedică în special muzicii și filmului, marea dragoste a Iuliei rămâne dansul.

Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
Recomandări
Monica Şamu trăieşte de-o viaţă în favela Sibiului şi speră ca măcar nepoata ei să aibă parte de “condiţii mai bune”. Promisiunea uitată a preşedintelui
 

„Îmi place foarte mult să dansez și atunci când nu te gândești prea mult la partea tehnică, lucrurile ies. Dacă intru în toate detaliile tehnice, mă încurc cu siguranță, dar când mă las pur și simplu să dansez așa cum simt, evident, urmând o coregrafie, lucrurile ies bine”, ne-a povestit ea, mărturisindu-ne că la început i-a fost destul de greu să prindă mișcările specifice dansurilor indiene:

„În primul video pe care l-am înregistrat aveam de făcut niște mișcări cu mâna. Doamne, nu-mi ieșeau deloc și am zis că trebuie să schimbăm coregrafia, pentru că nu reușeam! Într-un final, am reușit, dar mi-a luat foarte mult”.

VIDEO: Cosmin Nistor, FOTO: Sorin Cioponea


VIDEO/ Maia Morgenstern și-a dorit în “Fructul oprit” ca să joace cu Carmen Tănase! “Ne leagă o prietenie foarte veche”

Close
Închide
  Close