Mergi direct la conținut »
VIDEO | Ștefan de la „Exatlon”, la „Star Trips&Tricks”. Sportivul ne povestește cea mai recentă aventură
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Ștefan de la „Exatlon”, la „Star Trips&Tricks”. Sportivul ne povestește cea mai recentă aventură

VIDEO | Ștefan de la „Exatlon”, la „Star Trips&Tricks”. Sportivul ne povestește cea mai recentă aventură

Ștefan Floroiacă, concurent în prima ediție a show-ului „Exatlon”, a fost invitat astăzi la „Star Trips&Tricks” pentru a ne povesti cea mai recentă aventură pe care a avut-o în Portugalia. Sportivul este pasionat de călătorii și ori de câte ori găsește puțin timp liber își face bagajele și merge să cunoască locuri și oameni noi.

De Denisa Macovei,

De mai bine de trei ani călătorește în fel și fel de țări cu tot felul de proiecte. Așa a ajuns și în Republica Dominicană unde a participat la „Exatlon”, dar s-a bucurat și de frumusețile locului.

De-a lungul timpului a poposit în diferite țări pentru câteva luni, timp în care a învățat cultura, oamenii și s-a bucurat de mâncărurile tradiționale.

Ștefan de la „Exatlon” vine la „Star Trips&Tricks”

Totodată, Ștefan a locuit ceva vreme în Statele Unite, iar acum ne va spune cum a reușit să se descurce și mai ales cum a ajuns în câteva dintre filmele produse la Hollywood.


VIDEO | Regizorul Corneliu Porumboiu, în cursa pentru Palme d’Or: „Se fac foarte multe filme în ziua de astăzi. S-a democratizat cumva arta aceasta”

Close
Închide
  Close