Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia, din nou în Republica Dominicană. "Le am cu mine pe Alice și Zora"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Vladimir Drăghia, din nou în Republica Dominicană. „Le am cu mine pe Alice și Zora”

Vladimir Drăghia s-a întors în Republica Dominicană, la show-ul Exatlon. Nu a mers singur, ci însoțit de familia sa.

 

Vladimir Drăghia și Giani Kiriță vor fi antrenori în cel de-al treilea sezon al reality show-uluiExatlon. Vladimir Drăghia a ajuns în Republica Dominicană, acolo unde se desfășoară competiția transmisă de postul de televiziune Kanal D.

Actorul nu se află singur în Republica Dominicană, ci alături de soția sa, Alice Cavaleru, și de fiica lor, Zora.

„Am auzit că în sfârșit pot spune unde sunt și ce fac. :-) Nu mă întrebați, vă rog, ce nu puteți afla din surse oficiale, pentru că e clar că nu pot spune mai multe. :-)
Sunt la @exatlonromania , le am cu mine pe @alice.cavaleru și Zora, sunt antrenor, iar sezonul ăsta deja arată foarte bine. Am câteva zile de când îmi las din voce, genunchi și suflet pe traseele sezonului 3 și îmi place să cred că se vede, se simte.
Să înceapă jocurileeee! :-)”, a spus Vladimir Drăghia pe contul său de socializare.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului trecut. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Citește și: PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că viața lor și a membrilor familiei nu le mai aparține”. Editorial despre subiectul adopției făcute de Dăncilă

 

Close
Închide
  Close