Mergi direct la conținut »
Zina Dumitrescu, vacanță la mare cu proprietarul azilului. "Nu are cele necesare...trebuie să îi cumpărăm noi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Zina Dumitrescu, vacanță la mare cu proprietarul azilului. „Nu are cele necesare…trebuie să îi cumpărăm noi”

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu se pregătește de o vacanță la mare. Ea va merge pe litoral alături de patronul azilului unde se află de mai multă vreme. Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, va merge la mare în septembrie. Creatoarea de modă va fi însoțită de Ion Cassian, patronul azilului din Ghermănești, Ilfov, unde aceasta se află de mai mulți ani.

De Dana Aramă,

Ion Cassian este cel care se ocupă de pregătiri. Acesta a mărturisit, pentru click.ro, că Zina Dumitrescu nu are cele necesare pentru plajă, astfel că el va fi cel care îi va cumpăra tot ce are nevoie.

“Zina este foarte bine. În septembrie, pe data de zece, o să mergem două zile la mare. O să fiu eu alături de ea, dar o să meargă și Dana Androne cu noi. Ne-am gândit să mergem în Mamaia.

Momentan Zina nu are cele necesare pentru plajă: costum de baie, cremă și toate cele necesare, trebuie să îi cumpărăm noi. Însă, are un tonus bun, chiar de invidiat”, a declarat Ion Cassian pentru sursa mai sus-menționată.


Citește și:

SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Nunta politico-mondenă a anului! Pe socrul Dragnea l-au costat artiștii 35.000 de euro


 

Close
Închide
  Close