MENIU CAUTĂ
14 Iul. 2018 12:58

Andreea Roşca, Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru au primit wild-card-uri pentru BRD Bucharest Open

Distribuie

Jucătoarele Andreea Amalia Roşca, Elena Gabriela Ruse şi Miriam Bianca Bulgaru au primit wild-card-urile ediţiei 2018 a turneului feminin de tenis BRD Bucharest Open (WTA), care va avea loc în perioada 16-22 iulie la Arenele BNR din Capitală, potrivit site-ului competiţiei, citat de Agerpres.

Anul trecut Irina Bara şi Jaqueline Cristian i s-au alăturat Gabrielei Ruse pe lista wild-card-urilor.

În vârsta de 19 ani, Miriam Bulgaru ocupa locul 437 la simplu şi are un bilanţ de 14 victorii şi 6 înfrângeri în acest sezon, în care a câştigat un turneu futures la Curtea de Argeş, al treilea ei titlu ITF al carierei, după o finală cui Andreea Mitu.

Tot în vârsta de 19 ani, Andreea Roşca are un sezon impresionant, ea adunând deja patru titluri în turnee futures de 15.000 de dolari. După ce la finalul anului trecut era pe locul 919, Andreea ocupă acum locul 258, având un bilanţ de 44 de victorii şi 8 înfrângeri anul acesta.

Elena Gabriela Ruse (20 ani) a debutat în circuitul WTA chiar la Bucureşti, anul trecut, când a reuşit prima victorie a carierei într-un turneu WTA. Anul acesta a reuşit să acceadă pe tabloul principal la Wimbledon, unde s-a înclinat în faţa valoroasei jucătoare poloneze Agnieszka Radwanska în primul tur, după ce a avut şase mingi de meci.

Tragerea la sorţi a tabloului principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open 2018 are loc sâmbătă, la ora 15.00.

Poate te interesează și BRD Bucharest Open 2018. Primele meciuri din calificări, mâine, la Openul de tenis al României, turneu de 250.000$

Comentarii