Mergi direct la conținut »
Apelul celor de la PAOK Salonic a fost respins. AEK Atena e campioană matematic
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Apelul celor de la PAOK Salonic a fost respins. AEK Atena e campioană matematic

Apelul celor de la PAOK Salonic a fost respins. AEK Atena e campioană matematic

Apelul celor de la PAOK Salonic a fost respins. AEK Atena e campioană matematic.

AEK Atena este matematic noua campioană a Greciei, după ce echipei PAOK Salonic, pregătită de Răzvan Lucescu, i-a fost respins apelul. Astfel, decizia luată de Comisia de Disciplină ca PAOK să piardă la masa verde partida cu AEK şi să fie penalizată cu trei puncte a fost menţinută.

Formaţia AEK Atena a sărbătorit, duminică seară, câştigarea campionatului Greciei, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Levadiakos.

Apelul formulat era ultima speranţă a echipei lui Răzvan Lucescu. Cu două etape înainte de finalul sezonului, liderul AEK Atena are 66 de puncte, în timp ce PAOK, locul doi, rămâne cu 58 de puncte, astfel că nu mai are şanse la titlu.

Apelul celor de la PAOK Salonic a fost respins. „Ce sărbătoresc? Că au furat ceva?”

Răzvan Lucescu i-a criticat dur pe cei de la AEK Attena, pentru că au dat frâu liber bucuriei.

„Ce sărbătoresc, că au furat ceva? Cum e posibil să sărbătoreşti că ai furat ceva? Avem 64 de puncte şi un meci mai puţin, cel cu Olympiacos. Ei ştiu deja decizia comisiei? Ne-au furat, pe teren am fost echipa cu cele mai multe puncte”, a declarat Răzvan Lucescu.

Echipa pregătită de spaniolul Manolo Jimenez s-a impus duminică cu 2-0 în meciul de acasă cu Levadiakos şi a devenit matematic campioană cu două etape înainte de finalul sezonului.


CITEȘTE ȘI: 

Tudor Iacov a reclamat la DNA alegerile de la FRF: ”A fost violat secretul votului” / EXCLUSIV

Close
Închide
  Close