Mergi direct la conținut »
Chiricheș are un fan NEBUN: a vrut să evadeze dintr-un motiv INCREDIBIL
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Chiricheș are un fan NEBUN: a vrut să evadeze dintr-un motiv INCREDIBIL

Chiricheș are un fan NEBUN: a vrut să evadeze dintr-un motiv INCREDIBIL

Charles Bronson (61 de ani ) este cel mai cunoscut deţinut din Marea Britanie. El încercat să evadeze din închisoare, de supărare că Arsenal a câştigat Cupa Angliei, 3-2 cu Hull, el fiind fanul lui Tottenham, echipa ex-stelistului Vlad Chiricheş, rivala de moarte a "tunarilor".

În vârstă de 61 de ani,  fanul lui „Spurs”, care e cel mai periculos şi mai violent prizonier din Marea Britanie, a recunoscut că „şi-a pierdut minţile”,  când a văzut că Hull a pierdut finala Cupei în faţa lui Arsenal, rivalul tradițional al lui Tottengam, şi a încercat să evadeze din închisoarea în care e „cazat” din 1974. Bronson „s-a uns” cu unt să poată fugi, „să le fie mult mai greu gardienilor să pună mâna pe mine”, dezvăluie „Daily Mail”. Englezul s-a bătut cu 12 gardieni în momentul în care a încercat să evadeze, pe 17 mai! S-a ales cu 12 coaste rupte, dar n-a izbutit să iasă de după gratii.

Bronson ispăşeşte o condamnare pe viaţă pentru jaf şi răpire la Full Sutton, închisoare din  York.
Am vrut atât de mult ca Hull să câştige pentru că sunt fan Spurs, rivalul tradițional al lui Tottenham”.

E pasionat de artă. Suprarealistă.

Bronson a petrecut ultimii 40 de ani în închisoare. A stat liber doar patru lui şi nouă zile.  36 de ani i-a petrecut la izolare totală, din cauza „agresivităţii” lui. El a fost închis pentru prima dată în 1974, la 22 de ani, pentru un jaf armat la un oficiu poştal. De-a lungul anilor, el a fost implicat în cel puţin 10 asedii asupra închisorilbronson 2or în care a fost închis şi a fost mutat  de 150 de ori .

El a primit o sentinţă pe viaţă în 1999, după că a luat ostatică o  profesoară de artă  timp de 44 de ore, pentru că a  critica unele dintre schiţele sale. E pasionat suprarealism, iar desenele sale s-au vândut cu  1.000 de lire sterline schița şi au fost prezentate în galeriile din Londra.

Close
Închide
  Close