MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 23:50

Cornel Dinu i-a desființat pe jucătorii aduși de Dinamo în această iarnă: ”Nu știu unde îi găsește pe strigoii ăștia! Monroy e moroi”

Distribuie

Cornel Dinu i-a desființat pe jucătorii aduși de Dinamo în această iarnă: ”Nu știu unde îi găsește pe strigoii ăștia! Monroy e moroi, Torje e supraponderal!”.

Dinamo a urcat pe loc de play-off după un meci spectaculos la Chiajna, câștigat de elevii lui Miriuță cu 4-3, la capătul unei reprize, a doua, de-a dreptul nebune, în care s-au marcat toate golurile.

Cornel Dinu, spirit foarte critic, a măturat cu jucătorii dinamoviști, mai ales cu cei nou-veniți.

Cornel Dinu i-a desființat pe jucătorii aduși de Dinamo în această iarnă: „Ăștia mici se strică repede!'

„Dinamo a profitat de lentoarea axului central de la Chiajna, mă refer la Andrei Marc și la Manasse.

Nu știu unde-i găsește Dinamo pe strigoii ăștia. Monroy e moroi. Ar trebui să dispară acel «n». Sunt jucători mai buni în România decât ce a adus Dinamo în ultimii ani. Eu dacă aș fi la Dinamo le-aș strânge mâna scouterilor de la echipă pentru că nu aduc nimic bun. Uitați-vă în provincie că sunt oameni care aduc jucători buni.

Italienii au o vorbă. Cei mici sunt periculoși pentru că au inima aproape de fund și se strică repede. Torje mi se pare că e supraponderal. La ăștia mici când pun câteva kilograme în plus se pot răsturna foarte ușor„, a declarat Dinu la TV Telekom Sport.

„Procurorul' a lăudat o achiziție: pe Ivan Pesici.  „Cred că e un jucător care va avea un cuvânt de spus în atac', a spus Dinu.

CITEȘTE ȘI: 

Dăncilă îl cheamă de urgență pe ministrul Tudorel Toader în țară, după scandalul DNA; Acesta este într-o vizită de lucru în Japonia

Loading...
Comentarii