MENIU CAUTĂ

Creșa United! După Pogba și Fred, alți trei ”diavoli” vor deveni tătici în acest an

Distribuie

Paul Pogba a devenit primul tătic în 2019 din echipa lui Solskjaer, urmat, la scurt timp, de Fred. Alți trei “diavoli” vor avea urmași până la finele sezonului.

Se pregătesc Lindelof, Smalling și Darmian, iubitele lor postând pe Instagram fotografii cu sarcinile avansate.

”Baby Faced Devils” au devenit fotbaliștii lui Manchester United, după ce echipa a fost preluată de ”Baby Faced Killer”, cum era supranumit când juca Ole Gunnar Solskjaer. Șapte victorii au legat odată scăpați de Mourinho și cinci vor învăța ce înseamnă să fii părinte până la finele stagiunii.

Explozia de nașteri anunțată în primăvară le dă și mai multă energie pozitivă. Pentru toți vor fi chiar primii urmași! Iubitele lui Paul Pogba, Victor Lindelof, Chris Smalling, Fred și Matteo Darmian au postat pe Instagram poze cu sarcinile înaintate.

Punând în practică faimosul dicton lansat de un analist TV englez, ”Nu vei câștiga niciodată nimic fără copii”, jucătorii s-au pus serios pe treabă. Cel mai fericit e Pogba, pe care apropierea momentului l-a descătușat, 4 goluri și 4 pase decisive, dedicate superbului manechin bolivian Maria Salaues.

Maria Salaues FOTO: EPA

Nelipsită de pe Old Trafford la meciurile ”Diavolilor Roșii”, ea a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi ieșind la cină cu Paul pentru a celebra nașterea copilului. Iubita francezului a fost cea mai grăbită și cea mai împlinită în noul an.

Al doilea tătic în 2019 din lotul ”diavolilor” a devenit Fred. Monique Salum, logodnica mijlocașului brazilian de la Manchester United, a născut, săptămâna trecută, un băiețel, Benjamin.

Creșa United! Lindelof, al treilea pe listă

Fundașul Lindelof va fi al treilea norocos, pentru că suedeza Maja Nilsson, cu care s-a și însurat în vară, va naște la începutul lui aprilie, anunțând pe rețelele de socializare că e gravidă în 28 de săptămâni.

Smalling și nevasta lui, modelul Sam Cooke, au dezvăluit de Revelion că vor deveni părinți în 2019: ”Visul nostru va fi realitate în noul an, abia îl așteptăm pe fiul nostru să vină pe lume. Are picioare foarte lungi, fix ca tatăl lui”.

Italianul Matteo Darmian și soția Francesca Cormanni, împărțind lângă brad fericirea cu Ettore, Mastifful ce completează familia, își trăiesc din plin momentele în așteptarea unui copil.


Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

Citește mai multe despre Paul Pogba, Copii și Manchester United pe Libertatea.

Comentarii