E clar, dinamoviștii vor să-și ia revanșa în Cupa României în fața lui Gaz Metan Mediaș. Chiar dacă au luat bătaie de la medieșeni în campionat, câinii vor acum să rezolve repede meciul.

”Avem de luat o revanșă, cu toții suntem conștienți că va fi foarte greu, însă nu întâlnim Real Madrid sau Barcelona, să fie clar.

Sunt câteva probleme de sănătate. Gnohere are probleme musculare, Ionuț Șerban are o viroză. În rest, tot lotul este valid.

De la Mediaș vom pleca direct la Iași pentru meciul din campionat.

Gaz Metan are o serie foarte bună. Are 8 victorii și 5 egaluri, e normal ca jucătorii să aibă moralul ridicat.

Eu nu văd Dinamo mai jos de locul 2 la sfârșitul campionatului, chiar dacă unii spun că echipa nu joacă nimic. Jucătorii știu părerea mea, noi trebuie să credem în noi” , a spus Ioan Andone, citat de Dolce Sport.

Dinamoviștii vor să-și ia revanșa în Cupa României în fața celor de la Gaz Metan Mediaș, după acel 0-4

”Ceea ce s-a întâmplat în campionat etapa trecută nu arată ceea ce poate Dinamo în acest moment. Trebuie să ajungem cât mai departe în toate competițiile, este un obiectiv al nostru. Vrem să câștigăm cât mai multe trofee. Pentru asta suntem la Dinamo”, a declarat Laurențiu Brănescu.

Vom plăti mai mult pentru o vacanță în Thassos, anul acesta. Creșterile de tarife anunțate de hotelierii greci
Recomandări
Vom plăti mai mult pentru o vacanță în Thassos, anul acesta. Creșterile de tarife anunțate de hotelierii greci

”Suntem conștienți de ce meci ne așteaptă, sperăm să nu mai facem greșelile din campionat și să ne calificăm. Dinamo trebuie să se bată an de an la campionat și la cupă. Ne dorim să ne îndeplinim unul dintre obiective și asta înseamnă să trecem mai departe. N-ai cum să uiți meciul de la Mediaș, am luat patru goluri, dar trebuie să ne revenim”, a precizat și Steliano Filip.

Gaz Metan Mediaș – Dinamo se joacă joi, de la ora 20:30. În campionat, a fost Gaz Metan Mediaș – Dinamo 4-0!