Mergi direct la conținut »
Veste bună pentru Popescu. 25.000 de români au semnat petiţia pentru graţiere
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Veste bună pentru Popescu. 25.000 de români au semnat petiţia pentru graţiere

Veste bună pentru Popescu. 25.000 de români au semnat petiţia pentru graţiere

Gică Popescu nu a fost uitat de români. Fostul căpitan al echipei naţionale primeşte o veste excelentă în spatele gratiilor.

Condamnat pe 5 martie 2014 la trei ani, o lună şi 10 zile de închisoare în “Dosarul Transferurilor”, Baciul pare să aibă şanse foarte bune de a fi graţiat.

Aproape 25.000 de români susţin eliberarea lui Gică Popescu şi au semnat deja pentru ca acesta să fie graţiat, scrie spynews.ro, citat de mondonews.

“Gică Popescu, unul dintre simbolurile fotbalului românesc, nu trebuie să facă închisoare, alături de criminali şi violatori!

Pentru toate bucuriile aduse milioanelor de români de-a lungul carierei sale impresionante, Gică Popescu merită să i se dea şansa iertarii, prin graţiere.

Haideţi să demonstrăm că ne preţuim valorile! Semnaţi petiţia prin care putem obţine gratierea lui Gică Popescu!

Pentru că Legea graţierii este destinată unor astfel de cazuri”, se arată în petiţia semnată online de mii de romani”.

Cererea a primit sustinerea a 24 .548 de persoane care au lăsat peste trei mii de comentarii pe site-ul petitiionline.ro.:

“Mare păcat pentru acest om care ne-a făcut să fim mândri că suntem români. Oare nu merita puţina clemenţă?”

“Să sperăm că se va ţine cont de aceasta petiţie…!”.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

“Chiar dacă a greşit, Popescu cel putin a încercat să returneze nişte bani. Asta spune multe despre onoarea lui. Merită graţiat”, sunt cateva din mesajele sustinatorilor.

Traian Băsescu nu este de acord cu graţierea

Pe de altă parte, există şi oameni care nu sunt de acord cu graţierea lui Gică Popescu. Pe acelaşi site există şi un topic ”Stop graţierii lui Gică Popescu”.

Acesta a stârns 1.400 de semnături şi 526 de comentarii, topicul fiind închis după ce preşedintele României, Traian Băsescu, s-a exprimat împotriva graţierii lui Gică Popescu.

”Preşedintele lui Bayern Munchen a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare şi nu am auzit pe nimeni care să spună că trebuie scos din închisoare.

La noi sunt adevărate campanii. Este proba de cultură a populatiei, a mass media faţă de justiţie. Dincolo de a avea un cod penal modern, trebuie să avem şi o cultură pe justiţie, care e pilonul fundamental al democraţiei”, a spus Băsescu, în luna martie, la Congresul Avocaţilor.

 

 

 

Close
Închide
  Close