MENIU CAUTĂ
16 Oct. 2017 17:01

FOTO EXCLUSIV | După nuntă, Adrian Mutu a mers la ciorba de potroace. L-a așteptat în fața restaurantului pe nașul Cosmin Contra

Distribuie

Conform tradiției, a doua zi după nuntă, Adrian Mutu a mers la un restaurant cu apropiații pentru cioarba de potroace.

Fostul fotbalist Adrian Mutu s-a cununat religios duminică, 15 octombrie, cu Sandra, cea care i-a devenit cea de-a treia nevastă. Nașii de cununie ai celor doi au fost antrenorul echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra, supranumit „Guriță”, și soția acestuia, Alina.

În aceeași zi, Adrian Mutu și Sandra l-au creștinat pe fiul lor, Tiago.

Luni, a doua zi după nuntă, Adrian Mutu s-a conformat tradiției românești și a ieșit la restaurant cu apropiații la ceea ce se numește ciorba de potroace.

Întâlnirea a avut loc la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Îmbrăcat la patru ace, Adrian Mutu a părut în formă, în ciuda duminicii extrem de aglomerate pe care a avut-o.

Cel supranumit Briliantul a ieșit în fața restaurantului pentru a-l aștepta pe nașul său, Cosmin Contra. I-a făcut semne cu mâna pentru a putea fi reperat mai ușor, iar în momentul în care s-a întâlnit cu nașul s-au îmbrățișat, au zâmbit și au intrat foarte relaxați în local.

Ciorba de potroace este o mâncare tradiţională românească la mare căutare după o noapte de petrecere şi excese alimentare, cum este o nuntă.

Ciorba de potroace este una din cele mai tipice ciorbe românești. Ingredientele pot să difere un pic de la o regiune la alta. Înăcrirea bazează la această supă mereu pe zeamă de varză. Se pot folosi potroace de curcan, gâscă, pui sau rață.


Citește și: FOTO EXCLUSIV | Cum s-au îmbrăcat Ilinca Vandici și Andrei Neacșu la nunta lor. Ea retro, el trendy


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii