MENIU CAUTĂ
12 Feb. 2018 18:33

Gigi Becali râde de Burleanu: ”Oamenii îi vor lua banii și nu îl vor vota. Nu sunt proști. Bine, nu sunt nici foarte deștepti, sunt medii”

Distribuie

Gigi Becali râde de Burleanu: ”Oamenii îi vor lua banii și nu îl vor vota. Nu sunt proști. Bine, nu sunt nici foarte deștepti, sunt medii”.

Gigi Becali râde de mașinațiunile puse la cale de Răzvan Burleanu, care e disperat să-și păstreze postul de șef la FRF. Acesta îi duce pe toți votanții prin diverse „team-building-uri' și le cere „adeziuni'. Iar cine nu-i răspunde pe măsură, se alege cu înjurăturile marca Bodescu.

Gigi Becali râde de Burleanu: „A distrus fotbalul'

„Răzvan Burleanu a distrus fotbalul prin două hotărâri. L-a pus pe Daum la națională, un om de nimic, și a adus un șef străin la CCA, care stă în Grecia. 

Burleanu trebuie să știe un lucru. La fotbal nu e ca la politică. Nu poate face o structură mafiotă, așa cum a făcut PSD-ul, care ia voturi de la săraci și de la cei care sunt neștiutori. La fotbal, Burleanu nu poate manipula voturile prin avantaje minore, ca o vacanță sau bani de mingi. Oamenii îi vor lua banii și nu îl vor vota. Nu sunt proști. Bine, nu sunt nici foarte deștepti, sunt medii.

Dacă nu îl votăm pe Lupescu și dacă nu iese, ne merităm soarta. Vine un om care pleacă de la UEFA, care își dă demisia și lasă o carieră unde câștigă bani, pentru a veni să facă ceva.

Dacă nu îl votăm, atunci suntem oameni de nimic. Cum să nu îl votăm în detrimentul lui Burleanu? Toată suflarea fotbalului și toți oamenii politici trebuie să-l susțină pe Lupescu', a spus Gigi Becali la Pro X.

CITEȘTE ȘI: 

Dăncilă îl cheamă de urgență pe ministrul Tudorel Toader în țară, după scandalul DNA; Acesta este într-o vizită de lucru în Japonia

Loading...
Comentarii