Mergi direct la conținut »
GSP: Marius Șumudică, în locul lui Cosmin Contra la naționala României
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

GSP: Marius Șumudică, în locul lui Cosmin Contra la naționala României

Naționala României va disputa în octombrie și în noiembrie meciurile decisive pentru calificarea la Euro 2020, însă Federația pregătește deja un plan pentru schimbare: Cosmin Contra pleacă dacă nu obține calificarea și ar putea fi înlocuit cu Marius Șumudică, anunță gsp.ro!

600.000 de euroconstituie salariul anual al lui Șumudică la Gaziantep, în Turcia. Contra câștigă 400.000 de euro la FRF, iar Daum încasa în România 540.000 de euro pe an

Situația la zi din grupa preliminară nu arată dezastruos, doar că „tricolorii” n-au câștigat, de fapt, niciun meci contra vreunei formații cu care concurează pentru calificare și ar trebui să progreseze instant ca să le învingă pe Norvegia și pe Suedia, adversarele din cursa de calificare pentru locul al doilea. Contra a înregistrat victorii doar cu Malta și cu Feroe, a adunat conflicte cu unii dintre jucători și întreține o atmosferă tensionată la fiecare acțiune internațională. 

Contractul lui Cosmin cu Federația expiră, oricum, la sfârșitul acestui an și Burleanu se gândește la soluțiile disponibile pentru înlocuirea lui. Marius Șumudică e cel mai nou nume de pe lista președintelui FRF. 
Surse din instituție susțin că au existat discuții cu „Șumi”, deocamdată doar o chestionare a tehnicianului, pentru a afla dacă ar fi interesat de job, dacă ar avea rost să se păstreze legătura. 

Mai multe detalii, pe gsp.ro.

Close
Închide
  Close