De Ciprian Iana,

Este vorba despre două automobile Porsche 911 Speedster, pe care Ion Țiriac le-a arătat publicului cu satisfacție, în cadrul evenimentului ”Țiriac Collection”, la care au participat, printre alții, Simona Halep, Elisabeta Lipă și Gabriela Szabo.

”Acel Speedster care îl vedeţi acolo cred că are vreo 30 de ani, aproape, şi l-am cumpărat în aceeaşi zi cu domnul Porsche. Am hotărât să le cumpărăm amândoi, pe vremea aia făcuseră 200 de bucăţi”, a spus fostul tenismen în cadrul evenimentului.

Ion Țiriac a continuat: ”Cred că are 4-5.000 de kilometri, din care am făcut şi eu vreo 20-30 cu ea, cine a făcut restul nu ştiu”.

Ion Țiriac, către Simona Halep: ”Du-o acasă!”

Ion Țiriac a adăugat: ”Am o mititică aici (n.r. – Simona Halep) care a şi mers cu ăsta (n.r. – mașina Porsche), dacă vrei dumneata astăzi cu plăcere să îi facem cadou un Porsche tot mic. O mai am şi pe cealaltă campioană olimpică, tot mititică e (n.r. Gabi Szabo), deci rămân fără amândouă mașinile sau doar una o dăm?”.

Omul de afaceri a lăsat-o fără cuvinte pe Simona Halep, în momentul în care i-a transmis, arătând spre cele două mașini: ”Alege-o pe care o vrei și du-o acasă!”.

Modelul Porsche 911 Speedster a fost fabricat în doar 1.948 de unități în întreaga lume.

Citeşte şi:

Simona Halep a dezvăluit problemele avute în 2019. ”Încep să resimt oboseala”

Simona Halep, donație consistentă pentru un proiect în România

Ivan Patzaichin, decorat de ziua lui de Klaus Iohannis. Marele sportiv i-a adus președintelui o pagaie: ”Să vâsliți cât mai bine la conducerea României”

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis
GSP.RO

"Am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna". Ilie Năstase a luat foc dupa gestul lui Iohannis

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur