Mergi direct la conținut »
Lucie Safarova s-a înclinat în fața Andreei Mitu: ”Nu mi-a dat șanse”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Lucie Safarova s-a înclinat în fața Andreei Mitu: ”Nu mi-a dat șanse”

Lucie Safarova s-a înclinat în fața Andreei Mitu: ”Nu mi-a dat șanse”

După marele succes obținut marți, în fața numărul 7 WTA, Lucie Safarova (Cehia), în primul tur al turneului de la Linz (Austria), Andreea Mitu a declarat că este fericită, în timp ce rivala, care a disputat primul meci după US Open, s-a plâns că nu s-a refăcut după infecția cu o bacterie care a determinat-o, acum câteva săptămâni, să se interneze în spital.

”Am vrut să joc cel mai bun tenis al meu. Sunt fericită. Am crezut înainte de meci că pot învinge și a mers. Am fost tristă când am văzut tabloul de concurs, pentru că faptul că trebuia să joc contra favoritei 1”, a afirmat Mitu, locul 95 în lume.
mitics

Safarova a comentat: ”Nu a fost cea mai bună evoluție a mea, dar pentru primul meci disputat după o perioadă atât de lungă, nu a fost chiar atât de rău. Adversara a jucat bine și nu mi-a dat prea multe posibilități să reintru în meci și să-l întorc în favoarea mea”.

România va înfrunta Cehia, la Fed Cup, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale. Meciurile vor avea loc pe 6 și pe 7 februarie 2016 (AICI, detalii).

 

Close
Închide
  Close