Mergi direct la conținut »
Marcel Răducanu e ferm: ”Dacă jucăm la fel cum am făcut-o cu Ungaria, nu avem nicio şansă”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Marcel Răducanu e ferm: ”Dacă jucăm la fel cum am făcut-o cu Ungaria, nu avem nicio şansă”

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Marți, 14 octombrie 2014, 14:02

Naţionala de fotbal a României joacă astă-seară, la Helsinki, cu Finlanda, în etapa a 3-a din Grupa F preliminară pentru Campionatul European programat în 2016, în Franţa.

Ad placeholder

Tricolorii au început foarte bine calificările, cu o victorie (1-0) repurtată la Pireu împotriva Greciei, dar egalul (1-1) înregistrat în partida de sâmbătă, de la Bucureşti, a temperat entuziasmul românilor. Marcel Răducanu (59 de ani), fostul mare fotbalist care este stabilit în prezent în Germania, consideră că partida de la Helsinki este foarte importantă pentru naţionala pregătită de Victor Piţurcă. ”Putem învinge în Finlanda, dar numai cu condiţia să evoluăm altfel decât am făcut-o cu Ungaria. Dacă jucăm la fel, nu avem nicio şansă. Nu mă aştept la un meci spectaculos, pentru că nu prea avem o echipă care să facă spectacol. A, dacă am avea în lot mai luţi jucători ca Sânmărtean, ar fi altceva. Dar trebuie să adunăm puncte.

Cu Finlanda, e un meci foarte important pentru noi, dacă pierdem, ne complicăm serios viaţa. Iar dacă nici din grupa asta nu reuşim să ne calificăm la turneul final, atunci când o s-o facem?”, a declarat fostul internaţional, pentru SportNews.ro.

”Ungurii au avut un gol valabil”

Marcel Răducanu a fost foarte dezamăgit după meciul cu Ungaria: ”În prima repriză, am mai jucat cât de cât, dar repriza a doua a fost o catastrofă! Păcat, pentru că Ungaria era o echipă de bătut. Din păcate, singura noastră fază construită cum trebuie a fost aceea de la gol. În rest, am abuzat de centrări lungi, fără niciun rezultat.

Nu înţeleg de ce echipa noastră a făcut pasul în spate în repriza secundă. Chestia asta cu oboseala, că echipa a căzut fizic, nu poate fi o scuză. Păi, cum poţi să te plângi de oboseală acum, când sezonul este abia la început? La sfârşitul anului ce mai zici, dacă acum eşti obosit?”.

Tricolorii s-au plâns că lovitura liberă în urma căreia maghiarii au egalat a fost acordată gratuit de arbitru, dar fostul mare fotbalist îi contrazice. ”Nu are rost să dăm vina pe arbitraj. Poate că lovitura liberă a fost acordată uşor, deşi eu cred că Chipciu şi-a faultat adversarul, dar ungurii au avut un gol valabil! N-a fost osfaid la golul lor anulat. Aşa că să zicem mersi că n-am pierdut!”, ne-a spus Marcel Răducanu.

Romania vs Hungary

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Adrian Mutu s-a îmbătat şi a făcut scandal la Ambasada Indiei!

Ad placeholder

Citeşte şi: GALERIE FOTO / Antonio di Natale, sărbătorit cu şampanie, cu ocazia împlinirii vârstei de 37 de ani

Citeşte şi: Bogdan Oprea, seful BGS: ”S-au legat de fi-miu total aiurea! A fost pe stadion ca director de imagine. Nu trebuia sa aibă însemnele firmei!”

Ad placeholder
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close