MENIU CAUTĂ

Marius Avram s-a accidentat la un meci din Liga Europa. Arbitrul a fost scos cu targa de pe teren / VIDEO

Distribuie

Marius Avram s-a accidentat la un meci din Liga Europa. Arbitrul român și-a luxat glezna în timpul meciului din primul tur preliminar dintre Honved Budapesta și Rabotnicki (4-0).

Avram a alunecat și a rămas întins pe gazon, acuzând dureri greu de suportat. ”Centralul” a primit îngrijiri medicale, iar presa maghiară anunță că nu a mai putut continua partida, el fiind scos cu targa de pe teren. Jocul a fost dus la capăt de arbitrul de rezervă Iulian Călin.

Dusan Stevic of Rabotnicki talks to injured Romanian referee Marius Avram during the UEFA Europa League first qualifying round, second leg soccer match played behind closed doors between FC Budapest Honved of Hungary and FC Rabotnicki Skopje of Macedonia in Bozsik Stadium in Budapest, Hungary, 17 July 2018. Honved won 4-0. EPA-EFE/Zsolt Szigetvary 

Honved este echipa care s-a calificat în turul doi preliminar al Europa League. Maghiarii s-au impus cu 4-0 în manșa retur, după ce în tur pierduseră cu 1-2.

Sergiu Buș, înger și demon pentru Levski Sofia

Într-un alte meci din Europa League, Sergiu Buș a fost înger și demon  Atacantul român a marcat un gol pentru Levski Sofia, care s-a impus cu 3-2, pe teren propriu în fața formației Vaduz din Liechteinstein, dar a ratat calificarea, deoarece același Buș a ratat un penalty. În tur, Vaduz câștigase cu 1-0.

FCSB cu Rudar Velenje, în turul 2 preliminar din Liga Europa. Formația slovenă și-a zdrobit adversara.


Citește și: Documentul oficial care confirmă informațiile publicate de Libertatea: Cocaină cu paracetamol la peste 200 de euro gramul, vândute clienţilor din dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”

Citește mai multe despre marius avram și Liga Europa pe Libertatea.

Comentarii