MENIU CAUTĂ

Marius Șumudică vs Mircea Rednic, 1-1, într-un meci amical disputat în Arabia Saudită. Gol, Budescu | VIDEO

Distribuie

Marius Șumudică vs Mircea Rednic, 1-1, într-un meci amical disputat în Arabia Saudită. Al Shabab și Al Faisaly au disputat duminică ultimul test înaintea începerii campionatului.

Pentru Al Shabab, echipă pregătită de Marius Șumudică, a marcat Constantin Budescu, din penalty (32). Formația lui Mircea Rednic a deschis scorul, prin Luis Gostavo (15). La Al Shabab a fost titular și Valerică Găman.

Constantin Budescu se află pe lista stranierilor convocați de selecționerul Cosmin Contra pentru primele partide din Liga Națiunilor, cu Muntenegru (7 septembrie, Ploiești) și cu Serbia (10 septembrie, Belgrad).

Budescu este considerat un adevărat star la Al Shabab. Fotbalistul născut în comuna Manasia (Ialomița) a prezentat noul echipament de joc, iar în clipul de promovare și-a demonstrat abilitățile tehnice, introducând mingea în poartă cu o execuție rafinată din spatele porții.


Citește și: EXCLUSIV/ Clovnul Siminică și tristețea din spatele unui zâmbet. „În parlament nu e circ, e bâlci. La circ se muncește enorm”

Citește mai multe despre Budescu și Mircea Rednic pe Libertatea.

Comentarii