MENIU CAUTĂ

Mesajul lui Darren Cahill: ”E un moment magic! Toată România trebuie să celebreze”

Distribuie

Mesajul lui Darren Cahill. Antrenorul australian este unul dintre principalii artizani ai succesului Simonei Halep la Roland Garros. După victoria numărului 1 WTA din finala cu Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1, Darren Cahill le-a transmis românilor să sărbătorească acest moment special din istoria sportului nostru.

„E un moment magic!”, a spus Cahill, alături de care Simona Halep a jucat ultimele sale 3 finale de Grand Slam. După finală, cei doi au fost fotografiați împreună cu trofeul și pozele au fost publicate pe contul oficial de Twitter de la Roland Garros.

„Sunt foarte mândru de ea și cred că toată România ar trebui să celebreze acest succes. A făcut o treabă extraordinară! Se spune că destinația e mai frumoasă dacă drumul e plin de obstacole. Într-un final ajungi acolo unde ți-ai propus și Simona asta a făcut azi. E un moment magic pentru ea. A mers pe calea mai dificilă, în fața unei adversare grozave și sunt extrem de mândru de ea”, a declarat Darren Cahill, la Paris, în fața presei din România.

LIVE TEXT Simona Halep – Sloane Stephens 3-6, 6-4, 6-1, finala de la Roland Garros 2018. Impresionant! ”Simo” a câștigat primul trofeu de Mare Șlem.


Citește și: VIDEO/ Ce face un primar când i-a plecat jumătate de comună la muncă în străinătate. Interviu cu Anton Anti, primarul din Butea, Iași

Citește mai multe despre Darren Cahill, Simona Halep și Roland Garros pe Libertatea.

Comentarii