Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Mihai Leu și Alexandra Dulgheru, senzații tari la peste 150 kilometri la oră!

Mihai Leu și Alexandra Dulgheru, senzații tari la peste 150 kilometri la oră!

Mihai Leu și Alexandra Dulgheru, senzații tari la peste 150 kilometri la oră! Fost campion național la raliuri, Leu a avut o invitată specială pe șoselele din Sinaia: Alexandra Dulgheru (locul 146 în clasamentul mondial din tenis) i-a fost copilot în aventura montană.

Înainte de a lua startul în a cincea etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Sinaia, Mihai Leu (49 de ani) și-a făcut încălzirea pe circuit având-o în mașină, pe scaunul din dreapta, pe jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru (29 de ani). 

Componentă a echipei de Fed Cup a României, Alexandra a avut parte de senzații inedite cu câteva zile înainte de a pleca în America, acolo unde va participa la câteva turnee WTA. Tenismena a fost extrem de încântată de experiența trăită în Ferrari-ul 458 Challenge condus de fostul campion de box.

”A fost senzațional, mai vreau! A fost pentru prima dat când m-am urcat într-o mașină de curse și e minunat. Nu am avut emoții când am pornit la drum, abia așteptam să simt adrenalina, iar când a pompat, mi s-a părut că s-a terminat prea repede cursa. La tenis, poate când suntem la 6-6 în tie-break, în setul decisiv și are adversarul minge de meci, poate atunci adrenalina este la un asemenea nivel” – Alexandra Dulgheru, jucătoare de tenis.

 ”Întotdeauna oamenii care fac sport se acomodează repede. Alexandra dacă s-ar apuca serios, ar deveni un copilot foate bun. Am văzut-o foarte linișită și cred că a avut încredere mare în mine și în mașină, de aceea nu a avut emoții” – Mihai Leu, campion național raliuri.

Piloții uciși în Iran, așteptați în genunchi de colegii lor! Imagini emoționante în Ucraina
Recomandări

Piloții uciși în Iran, așteptați în genunchi de colegii lor! Imagini emoționante în Ucraina

Alexandra l-ar lua pe Federer în mașina de curse

Alexandra este o prezență plăcută în circuitul mondial de tenis, tocmai de aceea, de-a lungul timpul, a legat amiciții cu cei mai mulți dintre colegi. Unul dintre campionii cu care Dulgheru se înțelege foarte bine este Roger Federer, pe care românca l-ar provoca să iasă din zona de confort și să încerce o mașină de raliuri.

” L-aș lua pe Federer să văd cum reacționeză într-o asemenea situație, sub calmul acela impenetrabil… Nu se compară cu nimic senzația pe care eu am avut-o în mașină. Acum înțeleg microbul pe care-l au toți piloții. E imposibil să lovesc mingea de tenis cu viteza cu care am mers cu mașina. Aș câștiga detașat toate meciurile, care ar mai fi farmecul jocului de tenis?” – Alexandra Dulgheru, jucătoare de tenis.

Până să-l aducă pe Federer la raliuri, Alexandra i-a propus lui Mihai Leu un meci de tenis, iar acesta a acceptat imediat.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

”Ar fi o onoare, aș putea să învăț tenis foarte bine, mai ales că pe la 8-9 ani am făcut tenis de câmp, dar viața m-a dus la box până la urmă. Toate sporturile au multe puncte în comun. În toate trebuie să muncești, să fii perseverent, să nu renunți în momentele grele” – Mihai Leu, campion național raliuri.

”Cu cel mai mare drag aș juca tenis cu Mihai. Știu că nu se compară un meci cu experiența de la raliuri, cu ideea de a merge cu câteva sute de kilometri la oră, dar îl aștept pe teren” – Alexandra Dulgheru, jucătoare de tenis.

Mihai Leu la Trofeul Sinaia, a cincea etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă

Close
Închide
  Close