De Octavian Cojocaru,

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Mircea Sandu, fostul președinte al FRF, și Mitică Dragomir, ex-șeful LPF, își vor afla azi, în jurul orei 14.00, sentința în dosarul dezafilierii vechii Universitatea Craiova. În 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea Universității Craiova fiindcă a acționat în instanță civilă FRF, deși regulamentele sportive interzic acest lucru.

De atunci, Sandu și Dragomir au bătut cărare către sălile tribunalelor. Azi, acest dosar ar putea să-și afle un verdict. Ceilalți membri ai Comitetului Executiv care au votat atunci pentru dezafilierea Craiovei, au emoții mâine, când se va judeca dosarul în care sunt ei incluși.

Procurorii DNA au cerut câte 14 ani de închisoare pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, adică pedeapsa maximă plus o treime spor de pedeapsă pentru circumstanțe agravante. Adrian Mititelu, patronul defunctei Universitatea Craiova, a solicitat și el despăgubiri de 250 de milioane de euro.

„Se pare că NU o să mai fie amânare și în jurul prânzului magistratul Otilia Bomboș o să pronunțe sentința! Emoții cât carul!”, a scris Adrian Mititelu azi pe Facebook.

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres