Mergi direct la conținut »
Natalia Vodianova și Philip Lahm vor aduce trofeul la finala Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Natalia Vodianova și Philip Lahm vor aduce trofeul la finala Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018

Natalia Vodianova și Philip Lahm vor aduce trofeul la finala Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018

Natalia Vodianova și Philip Lahm vor aduce trofeul la finala Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018.

De Ciprian Iana,

Fostul internaţional german Philip Lahm, campion mondial în 2014, şi modelul rus Natalia Vodianova vor aduce trofeul Cupei Mondiale din Rusia pe stadionul Lujniki, cu câteva minute înainte de fluierul de start al finalei dintre Franţa şi Croaţia din 15 iulie, relatează EFE.

Actualul trofeu este opera artistului italian Silvio Gazzaniga şi reprezintă două forme umane care susţin globul pământesc. Are 36,5 cm înălţime şi cântăreşte 6,175 kg, din care 4,972 kg reprezintă aur masiv. Baza trofeului are un diametru de 13 cm şi conţine doua straturi din malachit, lucrarea fiind realizată de manufacturierul italian Bertoni.

FOTO: EPA

La deschidere, Natalia Vodionova și Iker Casillas au prezentat trofeul

La partida de deschidere din 14 iunie, disputată între Rusia şi Arabia Saudită, tot pe arena Lujniki, trofeul a fost prezentat de portarul spaniol Iker Casillas şi de acelaşi model Natalia Vodionova.

FOTO: EPA

Lahm, 34 ani, cu 113 selecţii şi 15 goluri pentru Germania, s-a retras de la echipa naţională după CM 2014, iar în mai 2017 a spus adio fotbalului profesionist când s-a despărţit de Bayern Munchen.

”Lumea din Rusia a fost foarte emoţionată în calitate de gazdă a Cupei Mondiale FIFA. Sunt mândră să reprezint ţara mea în acea zi şi e un vis că pot prezenta trofeul original al Cupei Mondiale”, a declarat Natalia Vodianova.


EXCLUSIV/ Vezi lista completă a martorilor care vor fi chemați la DIICOT Ploiești, în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri”

Close
Închide
  Close