MENIU CAUTĂ
29 Mai. 2018 11:48

Probleme la CSU Craiova: ”Îi dau în judecată! Nu există cale de împăcare!”

Distribuie

Probleme la CSU Craiova: ”Îi dau în judecată! Nu există cale de împăcare!”. CSU Craiova a cucerit duminică seară Cupa României, dar primul trofeu al noii echipe din Cetatea Băniei nu i-a făcut fericiți pe toți oltenii.

Unii nu recunosc această echipă ca fiind „adevărata' Universitatea Craiova. Un alt personaj, Constantin „Ciri' Mayer, interpretul cunoscutului imn „Cântec pentru Oltenia' (versuri de Adrian Păunescu), n-are o problemă cu identitatea acestui club, ci cu felul în care a fost tratat de șefii clubului.

Probleme la CSU Craiova: „Am trimis o sesizare!'

„Pot să difuzeze imnul cât vor ei, dar nu în interpretarea mea. Adică ceea ce s-a întâmplat de 35 de ani. Azi m-au ignorat total, ca pe ultimul om. La toate ocaziile mă duc și le cânt, fără bani, fără vreo pretenție de nicio natură. Nici măcar invitații la meciuri. Acum cheamă pe altcineva să le cânte.

Ok, să stea să le cânte, dar imnul meu să nu-l mai difuzeze. Am trimis o sesizare către club și mâine o trimit și cu înregistrare ca să nu zică apoi că n-au primit.

Îi acționez în judecată în caz contrar. Nu sunt autor al muzicii, dar sunt interpret. Nu există cale de împăcare, nu e prima dată când acești nesimțiți îmi fac asta. Și la meciul cu Steaua, ultimul pe «Oblemenco», la fel au făcut”, a zis „Ciri” Mayer pentru GSP.RO.

Sesizarea depusă de „Ciri' Mayer


Citește și: VIDEO/Ovidiu Șarpe, românul care a fugit pe vas în Marea Britanie, în anii 80. Acum deține mai multe afaceri românești

Comentarii