Mergi direct la conținut »
Probleme uriașe cu banii la Astra Giurgiu, liderul Ligii I la fotbal! ^Jucătorii sunt neplătiți de trei luni, iar la restul angajaților sunt restanțe de șase-șapte luni!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Probleme uriașe cu banii la Astra Giurgiu, liderul Ligii I la fotbal! ^Jucătorii sunt neplătiți de trei luni, iar la restul angajaților sunt restanțe de șase-șapte luni!

Probleme uriașe cu banii la Astra Giurgiu, liderul Ligii I la fotbal! ^Jucătorii sunt neplătiți de trei luni, iar la restul angajaților sunt restanțe de șase-șapte luni!

Liga I la fotbal are în frunte un lider cu o situație explozivă: Astra Giurgiu (singura formația cu 21 de puncte adunate în 11 etape), unde există probleme financiare. Cei mai mulți fotbaliștii nu și-au luat banii de trei luni, iar cei din staff (medici, masori) suferă de șase-șapte luni!

Situația nu este la fel pentru toată lumea. Vedetele echipei, Budescu, Alibec, Lunj junior și Găman, sunt cu banii la zi, patronul giurgiuvenilor temându-se ca nu cumva să nu-și depună memoriu și să plece liberi de contract. Și antrenorul Marius Ninel Șumudică este plătit bine, iar pe lângă obligația de a antrena echipa, are obligația să țină echipa în priză, mobilizată, făcând atmosferă bună într-un lot cu jucători neplătiți.

Foamea o fac tot necăjiții. Masorii au salariu de 3.000 de lei, dar nici pe acela nu l-au văzut de mai bine de o jumătate de an. Aceștia au fost tăiați și de la prime. De asemenea, li s-a tăiat și porția de mâncare. O masă, aceștia o luau înainte la club.

Cel care taie și spânzură este Petre Buduru, care este nașul lui Ioan Niculae, patronul aflându-se după gratii în acest moment. ”Cui nu-i convone, e liber să plece”, a anunțat Buduru.

Close
Închide
  Close