MENIU CAUTĂ
03 Iun. 2018 20:05

România a câștigat Campionatul Mondial al artiștilor 2018, Art Football, de la Moscova

Distribuie

România a câștigat Campionatul Mondial al artiștilor 2018, Art Football, de la Moscova. Tricolorii conduși de fostul petrolist Daniel Chiriță au ieșit învingători în finala cu echipa țării gazdă. După 0-0 în timpul regulamentar, tricolorii s-au impus la loviturile de departajare, scor 3-2.

Pentru a ajunge până în ultimul act, Chiriță și compania au strâns 4 victorii. 1-0 cu Argentina, 5-0 cu Peru și 8-2 cu Italia în grupe și 2-0 cu Anglia în semifinale. Ediția din Rusia a fost a 6-a a Campionatului Mondial al Artiștilor. România a cucerit trofeul în 2014 și a mai jucat încă două finale.

Din delegaţia României au făcut parte şi Daniel Chiriţă (antrenor-jucător), Marian Grama, plus alţi jucători importanţi din Liga A Prahova, precum Andrei Ciobanu (golgheterul CS Păuleşti), Decebal Nae (cel mai bun marcator al AFC Băneşti Urleta), Cristian Dumitrache (principalul marcator la Petrolul 95) şi Vladimir Butufei (CS Păuleşti). În plus, fostul arbitru asistent internaţional Cristi Nica a fost şi el la Mondialul Artiştilor, unde fiecare reprezentativă a adus şi câte un cavaler al fluierului în delegaţie.

Citiți și Naționala artiștilor fotbaliști a ajuns în finala Campionatului Mondial de la Moscova

Kamara și-a rupt mâna! România a bătut Argentina și s-a calificat în faza a doua a Mondialului de fotbal al artiștilor

Comentarii