MENIU CAUTĂ

Se pregătește terenul de zgură pentru meciul România – Elveția, din Fed Cup. Imagini surprinse astăzi

Distribuie

Se pregătește terenul de zgură pentru meciul România - Elveția, din Fed Cup. Imagini surprinse astăzi. Simona Halep și celelalte fete vor din echipa României vor evolua în ”Sala Polivalentă” din Cluj pe suprafața roșie.

Căpitanul nejucător Florin Segărceanu a anunțat fetele care vor juca în meciul de Fed Cup contra Elveției. Liderul grupului este Simona Halep, locul 1 WTA, cea care se pregătește deja pe zgură, la ”Stejarii” lui Ion Țiriac. Meciul România – Elveția, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, va avea loc la Cluj, în zilele de 21-22 aprilie.

Jucătoarele de tenis Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (40 WTA) au fost convocate de căpitanul nejucător Florin Segărceanu şi de antrenoarea Alina Tecşor în echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Elveţia. Lotul Elveției n-o cuprinde pe Belinda Bencic (71 WTA).

Zgura este suprafața preferată a Simonei, care, la Paris, a devenit campioană la Roland Garros junioare, în urmă cu 10 ani. La Cluj, biletele de intrare la meciuri costă între 75 și 130 de lei.

FOTO: Facebook Ovidiu Blag

Citește mai multe despre Simona Halep pe Libertatea.

Comentarii