Mergi direct la conținut »
Simona Halep a avut un mesaj special pentru Darren Cahill: ”Vreau să-ți mulțumesc că faci asta cu mine în fiecare zi”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep a avut un mesaj special pentru Darren Cahill: ”Vreau să-ți mulțumesc că faci asta cu mine în fiecare zi”

Simona Halep a avut un mesaj special pentru Darren Cahill: ”Vreau să-ți mulțumesc că faci asta cu mine în fiecare zi”

Simona Halep a avut un mesaj special pentru Darren Cahill: ”Vreau să-ți mulțumesc că faci asta cu mine în fiecare zi”.

Simona Halep, numărul 1 în ierarhia WTA, a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru antrenorul Darren Cahill

Simona Halep a avut un mesaj special pentru Darren Cahill: „Vreau să împărtășesc asta cu tine”

“După cinci zile vreau să împărtăşesc asta cu tine. A fost un vis de când am început să joc tenis, să fiu numărul 1 în lume. Acum este real şi cuvintele sunt prea mici pentru a-ţi spune cum mă simt, ce simt.

Ştiu că o să fie mult mai dificil acum, să mă menţn acolo, dar de aceea am muncit/jucat tenis, pentru că iubesc faptul că fiecare zi este o provocare. Şi vreau să îţi mulţumesc, Darren, pentru că faci asta cu mine în fiecare zi, din 2015, pentru a face faţă tuturor provocărilor.

Eşti cel mai bun antrenor. Este timpul de a merge la Singapore, o altă mare provocare, să sperăm la zile frumoase acolo”, a scris Halep, pe Instagram.

Simona Halep este, începând de luni, pe locul I, atât în cel clasamentul WTA general, cât şi în cel care contează pentru Turneul Campioanelor. Halep a devenit oficial cea mai bună jucătoare din lume, după ce a ajuns, săptămâna trecută, în finală la China Open.

CITEȘTE ȘI: 

Simona Halep și Gigi Becali au o pasiune comună: ”Mă deconectează”. Dezvăluirea pe care o aștepta multă lume: ”La prima întâlnire…”

Close
Închide
  Close