FC Universitatea Cluj a hotărât să încheie colaborarea cu antrenorul Marius Popescu după înfrângerea din ultima rundă, 0-2 la Unirea Tășnad (Satu Mare).
Eșecul cu sătmărenii i-a îndepărtat pe ”alb-negri” la 6 puncte de liderul Ligii a III-a, Industria Galda (10 puncte). ”U” are doar trei partide disputate (a stat o etapă). A fost prima înfrângere pentru ”alb-negri” din acest sezon, dar și prima după un an într-un joc oficial. Conducerea clubului a anunțat că va instala în perioada următoare un nou tehnician.

”FC Universitatea Cluj s-a despărţit, astăzi (duminică – n.r.), de antrenorul principal Marius Popescu. Îi mulţumim pentru munca depusă şi pentru rezultatele din sezonul trecut, când că a acceptat să preia conducerea tehnică a echipei într-o situaţie dificilă pentru club, reuşind promovarea în Liga 3. Îi dorim succes pe mai departe în cariera de antrenor! Noul antrenor principal al „Şepcilor roşii” va fi anunţat în perioada următoare”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial.

Contactat de Ziua de Cluj, Marius Popescu rămâne cu regretul că nu a putut ajuta echipa mai mult.

”Obiectivul echipei e promovarea. S-a considerat că e nevoie de un nou foc la echipă și mi s-a reziliat înțelegerea pe cale amiabilă. Nu are rost să mai discutăm de jocul echipei. De când sunt aici, toată lumea știe implicarea și dedicarea mea. Regret că nu am putut face mai mult. Dar viața antrenorului cam asta e, cu valiza pregătită”, a spus fostul antrenor al Universității Cluj.

U Cluj și-a demis antrenorul. Ce fac celelalte echipe de tradiție

Marius Popescu a preluat banca Universității în vara lui 2016. Sub comanda sa, ”studenții” au înregistrat 27 victorii și un singur egal în Liga a IV-a, câștigând la scor și meciurile din barajul de promovare (8-0 și 6-0 cu Lăpușul Târgu Lăpuș). Tot în stagiunea trecută, ”Șepcile roșii” au cucerit Cupa României pe județ, calificându-se în faza națională.

În actuala ediție din Liga a III-a, ”U” a mai bifat o victorie (4-0 cu Unirea Dej) și un egal (1-1 împotriva lui CFR 2). În runda a treia, ”studenții” au stat. Tot în acest sezon, Universitatea Cluj a ajuns în turul 4 al Cupei României, faza națională.

  • În seria I a Ligii II, Oțelul a trecut de Bucovina Rădăuți, 2-0.
  • În seria a II-a, Farul s-a impus lejer la Traian (3-0 cu Victoria)
  • În seria a III-a, Petrolul a învins la Buftea pe CS Tunari (1-0)

CLASAMENTELE din Liga 3, AICI.

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură