Barcelona a fost regina transferurilor în această iarnă. Catalanii au plătit cea mai mare sumă din lume pentru achiziţiile din ianuarie: 131,8 milioane de euro. 120 de milioane s-au achitat doar pentru Philippe Coutinho, al cărui transfer poate ajunge, cu tot cu bonusuri, la 160 de milioane de euro.

Borussia Dortmund a anunţat că a acceptat să-l cedeze pe atacantul de 28 de ani la Arsenal, care va plăti în schimbul său 63 de milioane de euro.

La scurt timp, a venit şi anunţul oficial al „tunarilor”. Londonezii nu au dezvăluit preţul transferului, dar au precizat că este vorba despre o „sumă record” în istoria clubului.

Pierre-Emerick Aubameyang a semnat un contract valabil până în 2021 şi va avea un salariu anual de 10 milioane de euro.

La Arsenal, Aubameyang va fi din nou coleg cu Henrikh Mkhitaryan, jucător adus de la Manchester United în ianuarie.

Atacantul francez Olivier Giroud a semnat pe un an și jumătate cu Chelsea. Giroud a fost la un pas să semneze cu Dortmund, însă a preferat în cele din urmă să continue în Premier League, Arsenal plătind pentru el 18,5 milioane euro.

Chelsea a anunțat oficial transferul lui Olivier Giroud, care va purta tricoul cu numărul 18 pe Stamford Bridge. ”Chelsea este unul dintre cele mai mari cluburi din Premier League. Sunt mândru că am ajuns aici și abia aștept să joc”, a spus atacantul francez.

 

După ce Giroud a ajuns la Chelsea, londonezii i-au dat drumul belgianului Michy Batshuayi la Dortmund. Atacantul, care îl va înlocui la Borussia pe Aubameyang, a fost împrumutat de Chelsea în Bundesliga până la finalul sezonului. La Dortmund, atacantul de 24 de ani va purta tricoul cu numărul 44.

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente