Alex Smith avea doar 16 ani, renunțase la fotbal și, conform spuselor colegilor lui, apucase pe căi greșite, a notat dailymail.co.uk.

Incidentul a avut loc luni pe o stradă din Camden, în nord-vestul Londrei. Alex Smith a fost a 87-a victimă înjunghiată mortal în acest an în capitala britanică.

Incidentul a avut loc în jurul orei 23.10. Martorii susțin că tânărul care alerga disperat să-și salveze viața a bătut la ușile localnicilor și a strigat după ajutor, dar nimeni nu i-a deschis!

„Ajutați-mă!”, a strigat, în mod repetat Alex Smith, dar nimeni nu l-a băgat în seamă. El a fost urmărit de atacatori din dreptul Munster Square.

Atacatorii au fugit de la fața locului cu o mașină care a fost găsită incendiată în apropiere. O altă mașină care se bănuiește că a fost folosită de atacatori a fost descoperită, de asemenea, incendiată.

„Lumea era speriată, d-aia nu i-a deschis nimeni!”

„Eram în camera mea și de la geam am putut vedea și auzi tot scandalul. Țipa după ajutor. Am văzut trei băieți ținându-l. L-am văzut apoi picând pe jos.

Reacția lui CTP despre conferința susținută de Klaus Iohannis
Recomandări

Reacția lui CTP despre conferința susținută de Klaus Iohannis

Stomacul lui sângera abundent după ce a fost înjunghiat de câteva ori”, a spus un martor.

Un alt martor a indicat aceeași poveste. „L-au atacat doi sau trei băieți. L-am văzut încercând să bată la uși, dar lumea era speriată, d-aia nu i-a deschis nimeni”, a spus un locuitor din zonă.

Alex Smith fusese junior la formația Southampton, dar a fost dat afară. După acest episod, a apucat pe căi greșite.

„Suntem încă într-o fază de început a investigației și facem apel la toți cei care au informații să ne spună tot ce știu.

Sunt sigur că au mai fost și alte persoane care au văzut ceva. Vrem să vedem și toate filmările camerelor de luat vederi din zonă”, au spus polițiștii care se ocupă de caz.

Incidentul a avut loc în apropierea unui hotel! „Am auzit că o crimă a avut loc la Londra, dar nu mi-am închipuit că a fost chiar lângă hotelul nostru!”, a spus Jose Blanco, 20 de ani, un student din Republica Dominicană.

Nei Barbosa (48 de ani), un turist din Brazilia, s-a declarat șocat. „Credem că Londra e o destinație sigură. Nu pot să cred că cineva a fost ucis chiar lângă hotelul nostru”, a spus Nei barbosa, aflat în premieră la Londra, împreună cu iubita lui, Carla.

Alex Smith avea doar 16 ani

Citeşte şi:

Năravurile chiliilor: sex, minciuni și casete video. Personajele unui abuz mușamalizat în elita Bisericii Ortodoxe | VIDEO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri