MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 18:10

Daniel Dragomir spune că a avansat o listă cu 19 persoane din media care ar fi „întreținut relații neetice” cu ofițeri SRI

Distribuie

Daniel Dragomir a avansat o listă cu 19 persoane din media despre susține că ar fi „întreținut relații neetice” cu ofițeri SRI. Lista a fost înaintată de Daniel Dragomir, joi, Comisia de Control a SRI.

Daniel Dragomir a fost audiat, joi, în Comisia de Control a SRI. După audieri, acesta a declarat că a avansat o listă cu 19 persoane din media despre care susține că ar fi „întreținut relații neetice' cu ofițeri SRI.

„O discuţie extrem de importantă astăzi despre culoarele media. Am venit astăzi să vorbesc de spre adevăr şi despre libertate. Adică despre adevărul ştirilor şi despre libertate. În ultimii ani, foarte multe lucruri au ieşit la suprafaţă cu privire la implicări ale statului paralel în zona de media. (…) În primul rând despre ceea ce aş numi eu unelte din media ale statului paralel. Am furnizat o listă de 19 persoane care un întreţinut relaţii, eu le numesc, cel puţin neetice cu ofiţeri din cadrul structurilor de forţă, care au primit informaţii privilegiate, informaţii confidenţiale, informaţii clasificate pe care le-au utilizat în campanii media”, a spus Daniel Dragomir, potrivit Mediafax.

În plus, Dragomir a spus că a înaintat Comisiei de Control a SRI și o listă cu 9 nume de patroni media despre care spune că ar trebui audiaţi.

„S-au folosit şi discutat situaţii în care jurnaliştii au avut acces la informaţii privilegiate din dosare şi s-a discutat de trusturi media care au beneficiat de sprijin financiar special pentru anumite proiecte si aceste interacţiuni cu ofiterii de informatii. (…) Audierea a nouă patroni ai trusturilor de presă, fie că au beneficiat de sprijin din partea Sri şi au avut relaţii neortodoxe cu domnul Maior şi Coldea sau care au primit ordine pentru angajarea unor jurnalişti”, a mai spus Daniel Dragomir, potrivit aceleiași surse.

Daniel Dragomir a mai fost audiat în Comisia de Control a SRI şi în 19 septembrie 2017, preşedintele Claudiu Manda transmiţând atunci că fostul ofiţer a indicat un fost preşedinte al Camerei Deputaţilor care a beneficiat de sprijinul SRI, prin intermediul „culoarelor media”.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii