Mergi direct la conținut »
VIDEO | Alertă la Tel Aviv în urma unui atac cu rachete lansate din Fâșia Gaza
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Alertă la Tel Aviv în urma unui atac cu rachete lansate din Fâșia Gaza

VIDEO | Alertă la Tel Aviv în urma unui atac cu rachete lansate din Fâșia Gaza

Două rachete din Fâșia Gaza au fost lansate, joi seară, spre Tel Aviv, cel mai mare oraș din Israel, a raportat armata israeliană, notează The New York Times.

De Andreea Radu,

Una dintre rachete a aterizat într-o zonă deschisă, iar cea de-a doua a fost interceptat de sistemul de apărare antirachetă al Israelului, a transmis armata, potrivit nytimes.com.

Zona metropolitană a Tel Aviv-ului a fost alertată, la ora locală 21.05, de sirene prelungi. Primarul orașului a deschis adăposturile pentru bombe.

Ultima oară când au fost lansate rachete spre Tel Aviv a fost în anul 2014. Atunci, cel puţin cinci rachete au fost lansate din Fâşia Gaza controlată de palestinieni ai Hamas.

Ambasada Israelului în România a postat pe contul de Facebook un mesaj însoțit de un videoclip cu cele două rachete lansate spre Tel Aviv.

„Teroriștii palestinieni din Fâșia Gaza au lansat în această seară două rachete către Tel Aviv. Iron Dome a interceptat proiectilele și astfel nu s-au înregistrat victime”, a scris Ambasada Israelului în România pe rețeaua de socializare.


Trei frați pompieri și grădina lor zoologică! Au transformat curtea casei părintești într-un adăpost pentru animale


 

Close
Închide
  Close