Mergi direct la conținut »
Autocare pentru rudele care vor să ajungă la înmormântarea pilotului Florin Rotaru. Comandorul va fi înmormântat joi, la Fetești
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Autocare pentru rudele care vor să ajungă la înmormântarea pilotului Florin Rotaru. Comandorul va fi înmormântat joi, la Fetești

Autocare pentru rudele care vor să ajungă la înmormântarea pilotului Florin Rotaru. Comandorul va fi înmormântat joi, la Fetești

Primăria Vaslui pune la dispoziție un autocar rudelor și apropiaților care vor ca, joi, să ajungă la Fetești, la înmormântarea căpitan-comandorului Florin Rotaru, cel care a murit în timpul unei demonstrații aviatice. Autoritățile locale vasluiene vor trimite și un reprezentant al primăriei la ceremonia de înhumare a pilotului de aviație, în condițiile în care acesta provine din municipiul Vaslui.     

De Theodor Istrate,

Autoritățile locale vasluiene nu au rămas indiferente față de suferința prin care trec rudele căpitan-comandorului Florin Rotaru, cel care și-a pierdut viața în urma accidentului aviatic de sâmbătă, de la Baza Aeriană Borcea. Astfel, primăria va pune, gratuit, un autocar la dispoziția rudelor și celor apropiați care vor să ajungă, joi, la înmormântarea de la Fetești a pilotului născut în municipiul Vaslui.

”Prin demersul nostru, dorim să sprijinim, atât cât ne permite legea, familia îndurerată. Mâine (n.red.-miercuri), vom stabili ultimele detalii cu familia să vedem câte persoane își vor exprima intenția de a ajunge la ceremonialul de înmormântare. Dacă va fi cazul, vom suplimenta numărul de autocare. Este firesc să facem acest demers, având în vedere că cel care a făcut sacrificiul suprem pentru a salva mii de vieți provine din comunitatea noastră”, a declarat, marți, pentru Libertatea primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Autoritățile vasluiene vor trimite la înmormântarea căpitan-comandorului și un reprezentant al primăriei care să depună o jerbă de flori în memoria comandorului Florin Rotaru.

Pilotul Florin Rotaru a murit sâmbătă, în timpul unui show aviatic, la baza Borcea. Avionul MiG-21 Lancer pe care îl pilota s-a prăbușit, iar acesta a murit carbonizat. În urma accidentului aviatic, a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„
Recomandări

Haos în supermarketurile din România de teama coronavirusului. Imagini incredibile! „Niciodată n-am vândut atâta„

 

Libertatea a prezentat primele informaţii pe care le-au strâns specialiştii militari care anchetează tragedia aviatică de sâmbătă. Trei întrebări şi piste esenţiale urmăresc anchetatorii, după ce au adunat primele informaţii. Despre ele, citiți aici: EXCLUSIV/ Investigatorii accidentului aviatic în care și-a pierdut viața Florin Rotaru: «Pilotul nu a comunicat cu turnul!»

Citește povestea de viață impresionantă a pilotului Florin Rotaru: EXCLUSIV/Părăsit de mamă la patru luni, pilotul mort a fost crescut de bunică și, de la 14 ani, de Armată! (FOTO&VIDEO)


ULTIMA FOTOGRAFIE. Viața, pasiunile și povestea lui Florin Rotaru, pilotul de 36 de ani care a murit ieri în accidentul din Bărăgan

Close
Închide
  Close