MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Bacteria E-coli nu a mai fost găsită în apa de la Spitalul din Vaslui

Distribuie

Apa de la robinet din Spitalul Județean Vaslui nu mai are bacteria E-coli, arată rezultatele ultimelor analize. Conducerea spitalului a făcut publice rezultatele analizelor probelor prelevate din apă, care arată acum că aceasta este potabilă conform tuturor parametrilor.

La începutul săptămânii DSP anunța depistarea bacteriei E-coli în apa potabilă de la spital și recomanda evitarea consumului.

În data de 10.06.2019 au fost recoltate probe de apă de la toate punctele de recoltare din SJU Vaslui. În data de 12.06.2019 ne-au parvenit Rapoartele de încercare de la DSP Vaslui, care confirmă faptul că apa potabilă este conformă, toti parametrii de potabilitate fiind în limite normale”, se arată în comunicatul Direcției de Sănătate Publică Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

DSP a recomandat luni ca pacienții și personalul Spitalului Județean Vaslui să nu consume apă de la robinet. În secțiile din spital și la intrările în unitatea sanitară au fost afișate anunțuri prin care oamenii erau informați cu privire la faptul că apa este infestată cu E-coli.


Citește și: Nicio anchetă la liceul din Sascut, în cazul elevilor aduși la mitingul PSD din Iași, deși ministrul Educației știe că e în curs


Citește mai multe despre Vaslui pe Libertatea.

Comentarii