Mergi direct la conținut »
VIDEO | Ce a pățit o profesoară după ce s-a aflat că a făcut sex cu un elev în vârstă de 13 ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Ce a pățit o profesoară după ce s-a aflat că a făcut sex cu un elev în vârstă de 13 ani

VIDEO | Ce a pățit o profesoară după ce s-a aflat că a făcut sex cu un elev în vârstă de 13 ani

Brittany Zamora, o tânără în vârstă de 27 de ani din SUA, fostă profesoară, a fost reținută după ce s-a aflat că a întreținut relații sexuale cu un elev de-ai săi. Copilul avea vârsta de 13 ani.

Procurorul care a întocmit dosarul arată că profesoara a ajuns în atenția oamenilor legii după ce părinții adolescentului au găsit fotografii indecente și mesaje de la profesoară în telefonul copilului, scrie NYPost.

Cei doi au întreținut relații sexuale timp de câteva luni bune, multe dintre ele desfășurându-se în mașina profesoarei.

Profesoara neagă, însă, orice acuzație, arătând că nu poartă nicio vină. Și conducerea școlii a fost acuzată de neglijență de către familia minorului.

„Dacă aş putea să demisionez şi să îmi petrec toată ziua cu tine, făcând sex, aşa aş face”, este unul dintre mesajele trimise de profesoara minorului, potrivit poliției americane.


CITEȘTE ȘI: Polițiștii caută hoții de trei săptămâni. Casa şefei de protocol a lui Iohannis ar fi fost spartă de o grupare care a mai furat din locuințe din Ilfov


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close