MENIU CAUTĂ
03 Sep. 2018 11:41

Mesajul transmis de familia româncei moarte în condiții misterioase în Republica Dominicană

Distribuie

Familia româncei Andreea Celea, care a murit în condiții misterioase în Republica Dominicană, a dat publicității un comunicat în care vorbește despre tragedia prin care a trecut.

Andreea Celea a murit în condiții tragice în Republica Dominicană, după ce ar fi căzut de la etajul patru al hotelului în care era cazată.  Ulterior, mama ei a făcut mai multe declarații despre tragedie, iar acum familia a dat publicității un comunicat.

„În prima zi a lunii septembrie a acestui an am suferit o tragedie. Am pierdut-o pe iubita noastră Andreea, într-un mod dramatic și incert, acesta fiind rezultatul unei relații amoroase tumultuoase cu care familia nu a fost de acord și care a fost tensionată încă de la început. Au fost acte de violență și agresivitate verbală care au dus la ordine de restricție și de protecție care s-au dovedit fără succes din cauza stării ei emoționale.

Avem încredere în Poliția Națională și în Ministerul de Interne că se va face dreptate. Nimic nu ne-o va aduce înapoi pe Andreea, dar va fi un exemplu pentru generația de azi, în care societatea este sufocată de maltratarea femeii.

Le mulțumim rudelor și prietenilor noștri pentru sprijinul acordat în aceste momente. Să-i omagiem memoria iubind și protejând femeile abuzate. Cu respect, familia Celea Voicilă”, este comunicatul dat publicității de familia Andreei Celea, potrivit elcaraibe.com.

Andreea Celea, în vârstă de 23 de ani, locuia în Republica Dominicană împreună cu mama sa, Anca Voicilă. Tânăra din Constanța, care locuia în Republica Dominicană, s-a cazat vineri după-amiază la un hotel din cartierul Bella Vista din Santo Domingo, împreună cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Moartea româncei găsită căzută în fața balconului camerei sale de la etajul patru al hotelului este învăluită în mister. Un angajat al hotelului a auzit o bubuitură, iar când a ieșit, a găsit-o pe româncă zdrobită de pământ. Angajatul a chemat o ambulanță, a încercat să îi acorde primul ajutor, însă tânăra nu a mai putut fi salvată.

După ce românca a căzut de la etaj, iubitul ei, Gabriel Villanueva, a fugit și s-a predat câteva ore mai târziu la sediul principal al Poliției Naționale din Republica Dominicană.


Citește și:

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Familie cu nouă copii, lăsată fără alocație de primar. Edilul ia într-o lună cât li se cuvine lor într-un an!


 

Citește mai multe despre andreea celea, doliu, Familie și Mesaj pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii