Mergi direct la conținut »
Cum a fost prins tânărul care a înjunghiat o profesoară din Ploiești. Cine e jandarmul care l-a prins pe agresor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum a fost prins tânărul care a înjunghiat o profesoară din Ploiești. Cine e jandarmul care l-a prins pe agresor

Cum a fost prins tânărul care a înjunghiat o profesoară din Ploiești. Cine e jandarmul care l-a prins pe agresor

Momentul în care a fost arestat tânărul care a înjunghiat o profesoară de matematică de la liceul "Spiru Haret" din  Ploiești a fost filmat de camerele de luat vederi din zonă.

Tânărul a plecat din unitatea de învățământ după ce a înjunghiat-o pe profesoară. Pe drum, camerele de luat vederi l-au surprins nervos, lovind parbrizul unei mașini parcate în zonă, a notat observator.tv.

VIDEO, AICI

Mai mulți elevi au văzut scena!

Tânărul Mihai Nițescu avea încă în mână cuțitul cu care atacase profesoara. Acesta n-a observat, totuși, că din spate a venit un jandarm. A urmat o scurtă încăierare între cei doi. Jandarmul a reușit să-l imobilizeze.

Un coleg al jandarmului a dat și el o mână de ajutor, tânărul agresiv fiind încătușat. Chiar în acel moment, două eleve treceau la doar câţiva metri de scena arestării. Alţi tineri pot fi văzuţi pe stradă, în depărtare.

„Avea un cuţit în mână, l-am somat să se oprească, acesta a fugit. L-am prins, la aproximativ 20 de metri, l-am imobilizat, l-am încătuşat”, a povestit ulterior jandarmul Gheorghe Iancu.

Jandarmul Gheorghe Iancu


Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală”

Close
Închide
  Close