Mergi direct la conținut »
Detalii cutremurătoare din clubul italian în care au murit 6 persoane. "Au fost vândute 1.400 de bilete pentru 871 de locuri"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Detalii cutremurătoare din clubul italian în care au murit 6 persoane. „Au fost vândute 1.400 de bilete pentru 871 de locuri”

Detalii înfiorătoare ies la iveală după ce șase persoane au murit și alte peste 100 au fost rănite în noaptea de vineri spre sâmbără într-un club din regiunea italiană Ancona.

De Dana Aramă,

Din primele informații ar fi fost vândute 1.400 de bilete de intrare, deși capacitatea maximă a clubului era de 871 de locuri, potrivit presei locale. Atâtea persoane s-ar fi aflat în club în timpul concertului Sfera Ebbasta.

„S-a aflat că au fost vândute de reprezentanții clubului mai multe bilete de intrare decât era capacitatea maximă a discotecii”, au afirmat surse din cadrul anchetei.

Poliția a sechestrat mai multe documente, inclusiv resturi ale biletelor care au fost oferite pentru intrarea în club.

În ceea ce privește discuțiile conform cărora nu ar fi fost deschisă ieșirea de urgență, se pare că aceasta a fost deschisă. Au cedat balustradele zonei care ducea spre ușa de afară sub greutatea celor care s-au înghesuit să părăsească clădirea.

Tragedia din clubul Lanterna Azzurra a avut loc sâmbătă noapte, după ce o persoană ar fi folosit spray cu piper în interior.

Oamenii au fugit imediat spre ieșire, unde s-a creat o busculadă. S-au călcat în picioare în încercarea disperată de a ieși din clădire, iar cele mai multe victime au murit sau au fost rănite după ce au fost strivite în panica creată.

În urma incidentului, șase persoane au murit, iar alte peste 100 au fost rănite, iar după incident ies la iveală detalii înfiorătoare.

 


Citește și:

REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Close
Închide
  Close