MENIU CAUTĂ

Elena Udrea susține că nu a dat niciun interviu pentru Gazeta Sporturilor. ”Sunt discuții truncheate și scoase din context”

Distribuie

Elena Udrea susține că a refuzat să dea un interviu pentru Gazeta Sporturilor, iar spusele ei au fost trunchiate și scoase din context, dintr-o ”discuție la cafea”. Mai mult decât atât, fostul ministru al turismului se declară indignată că a fost fotografiată din boscheți și apoi urmărită până acasă, vorbind despre obiceiurile presei tabloide și ale paparazzi-lor. Elena Udrea a publicat și ”stenogramele” convorbirii sale cu jurnalistul publicației, în care acesta insista pentru realizarea interviului.

Elena Udrea a recunoscut că s-a întâlnit la San Jose cu jurnalistul de la Gazeta Sporturilor care a publicat interviul cu ea, dar neagă că a fost vorba de un interviu. Elena Udrea a prezentat discuțiile de pe whatsapp cu jurnalistul care o roagă să accepte realizarea interviului. În încercarea de a o convinge a acesta a spus chiar că nu este de la…. securitate.

Elena Udrea se disculpă

„Am tot evitat să îi răspund domnului Tolontan, de câţiva ani încoace, înțelegând că dânsul execută o comandă când vorbeşte de Gala Bute. Revin la tema de azi, episodul discuţiei pe care am purtat-o la o cafea în San Jose cu un jurnalist de la Gazeta Sporturilor, la insistenţele uriaşe ale acestuia. Am fost de acord să îl întâlnesc totuşi, spunându-i clar că nu vreau să dau niciun interviu”, a scris Udrea pe Facebook.

Ea a povestit şi ce a urmat după refuzul său. „Mai rău decât dacă ar fi fost vorba de presa tabloida, jurnalistul m-a înregistrat, un fotograf ascuns prin tufişuri pe undeva, a făcut împotriva voinţei mele fotografii, ba chiar constat că m-a urmărit până unde am mers, ca apoi ziarul, devenit fiţuică de paparazzi, să speculeze asupra locului şi costurilor apartamentului în care aş locui”, a mai precizat Udrea.

Nu am o problemă să îmi asum ceea ce chiar spun şi fac, şi când nu place unora. Dar să adaugi la ce am spus sau trunchezi, să scoţi fraze din contextul unei discuţii relaxate la cafea, nu de tipul interviu, întrebări şi răspunsuri, ca să încerci să prezinţi lucrurile mizerabil, să te porţi în ansamblu ca presă de scandal de bodega, e ceva urât, foarte urât”, a mai scris Elena Udrea.

Pentru a demonstra că are dreptate, Elena Udrea a prezentat şi printscreenuri după discuțiile pe whatsapp purtate cu jurnalistul. De aici reiese că a insistat foarte mult pentru a o convinge și chiar s-a lăudat cu realizările sale, precizând că a deținut funcţii de conducere.

De partea cealaltă, jurnalistul Gazeta Sporturilor a precizat în interviu că Elena Udera a fost până la urmă de acord să-i ofere un interviu, dacă „afirmațiile sale nu vor fi truncheate”.

În interviul acordat Gazeta Sporturilor, Elena Udrea a discutat despre dosarul Gala Bute, despre care crede că va fi trimis spre rejudecare, despre sarcina ei, dar și despre cum ar fi fost ca președinte. Totodată, fostul deputat a spus că a primit o propunere din partea Netflix pentru un documentar, dar a spus și că s-a gândit să-și deschidă o afacere în Costa Rica.


VIDEO/Elevii sunt obligaţi să înveţe în şcoli nesigure. Părinţii nu pot refuza înscrierea, chiar dacă şcoala nu are autorizaţie ISU


 

Citește mai multe despre Elena Udrea și Elena Udrea pe Libertatea.

Comentarii