MENIU CAUTĂ
17 Iul. 2018 13:19 , de Remus Vlad

EXCLUSIV/Cei doi paznici de la fabrica de ciment au fost omorâți în bătaie și aruncați de la etaj. Prinde contur ipoteza unor crime în serie

Distribuie

Cei doi paznici de la fabrica de ciment au fost omorâți în bătaie și aruncați de la etaj. Sunt concluziile preliminare la care au ajuns legiștii, după efectuarea autopsiilor celor doi bărbați găsiți morți, luni dimineață. Despre cei doi suspecți reținuți marți, surse judiciare ne-au declarat că aceștia au fost audiați și anul trecut, în cazul paznicului găsit mort în incinta aceleiași fabrici, şi sunt cercetaţi şi pentru acel caz de omor.  

Surse judiciare au declarat, pentru Libertatea, că în urma autopsiilor a reieșit că pe corpurile celor doi paznici găsiți morți există mai multe politraumatisme, care ar fi putut afecta inclusiv organele interne. Astfel, se poate spune, în acest stadiu al anchetei, că cei doi paznici de la fabrica de ciment au fost omorâți în bătaie și aruncați de la etaj. Acest lucru ar explica de ce victimele au fost găsite la subsolul fabricii, loc unde în mod normal nu ar fi avut ce să caute.

Doi suspecți au fost reținuți marți dimineață, în legătura cu dubla crimă. Cei doi au vârstele de 29 și 36 de ani și sunt amândoi din Vaslui. La audieri, aceștia nu au recunoscut fapta. Însă, surse judiciare ne-au spus că aceiași suspecți au fost audiați și anul trecut, în cazul paznicului găsit mort în incinta aceleiași fabrici.

Prinde, astfel, contur ipoteza unor crime în serie, despre care Libertatea a scris încă de luni.

Cei doi bărbaţi găsiţi fără suflare în firma de pe bulevardul Timişoara ar fi murit, potrivit primelor cercetări făcute de criminalişti la faţa locului, în noaptea de duminică spre luni. Descoperirea şocantă a celor două cadavre fost făcută luni dimineaţă, după ce bărbaţii, paznici la fabrica de ciment din sectorul 6 al Capitalei, nu au mai venit la schimbul de tură. După căutări care au durat mai mult de o oră, trupurile celor doi au fost găsite în subsolul unei clădiri, în care nu aveau ce să caute.

Ciudat este că, în urmă cu un an, un alt paznic a murit în fabrica de ciment. Ilie Alexandru făcea zilnic naveta din comuna giurgiuveană Ogrezeni până la locul de muncă. El a intrat în tură pe data de 13 august 2017 şi nu s-a mai întors niciodată acasă. Familia a reclamat dispariţia la Poliţie, iar trei zile mai târziu, oamenii legii au început căutările în curtea firmei. Nu l-au găsit, abia după o lună trupul, intrat în putrefacţie, a fost descoperit sub nişte crengi.


CITEȘTE ȘI: 

Citește mai multe despre Crima și paznici pe Libertatea.

Comentarii