Mergi direct la conținut »
Tolo.ro: Iubita lui Florin Secureanu s-a prezentat drept Gabriela Firea la o ceremonie organizată în Londra
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tolo.ro: Iubita lui Florin Secureanu s-a prezentat drept Gabriela Firea la o ceremonie organizată în Londra

Tolo.ro: Iubita lui Florin Secureanu s-a prezentat drept Gabriela Firea la o ceremonie organizată în Londra

Iubita lui Florin Secureanu s-a prezentat drept Gabriela Firea la o ceremonie organizată în Londra. Informația a fost dezvăluită de jurnaliștii de la Gazeta Sporturilor, care prezintă și o înregistrare video cu acel moment. 

Florin Secureanu și iubita sa, Eugenia Chiriac, au participat pe 20 noiembrie la International Quality Crown Award, eveniment care a avut loc la Londra. În cadrul ceremoniei, Florin Secureanu este premiat, iar după ce părăsește scena, este anunțată „o reunoaştere specială pentru doamna Gabriela Firea, primarul oraşului Bucureşti, pentru susţinerea faţă de Spitalul Nicolae Malaxa”.

Pe scenă nu urcă primarul Capitalei, ci iubita lui Secureanu, Eugenia Chiriac, căreia angajaţii spitalului îi spuneau „Vrăbi”. Acesteia îi este înmânat trofeul, după ce dă mâna cu cei prezenți pe scenă, se arată în înregistrarea video publicată de Cătălin Tolontan pe blogul său.

Vezi pe tolo.ro înregistrarea.

Un martor ocular o povestit jurnaliștilor de la GSP că, în afară românilor prezenți la ceremonie, toată lumea a crezut că pe scenă a urcar Gabriela Firea, și nu iubita lui Florin Secureanu.

Florin Secureanu este în arest preventiv,fiind urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi delapidare, ambele în formă continuată,

Florin Secureanu, care a fost demis de primarul Capitalei de la începutul scandalului este acuzat că a plătit sute de mii de euro unor companii paravan, una dintre ele fiind dizolvată de un an și jumătate. Potrivit tolo.ro, cei mai mulți bani s-au retras din 2014 și pînă în prezent, când zi de zi spitalul plătește 2.000 – 3.000 de lei cash către una dintre firme.

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu
Recomandări

Fetele de la Total Dance Center, pe scenă la Românii au Talent. Coregraful este judecat pentru abuz sexual. Reacția lui Florin Călinescu

 

Sătui să mai acopere extravaganțele pe care Florin Secureanu, managerul Spitalului Malaxa, le-ar face din fondurile instituției, nevrând să mai taie facturi false și să inventeze contracte, angajații au dezvăluit sub protecția anonimatului ce se întâmplă în instituție.

Mai mult, spitalul Malaxa a plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii, sub pretextul că ”aceasta va curăța instrumentarul de la Ginecologie”.

Un alt aspect care a intrigat în seria dezvăluirilor a fost acela că fostul manager locuiește cu chirie într-un apartament al RAPPS, în centrul Bucureștiului, ca să aflăm acum că Secureanu a ridicat în mare secret o vilă pe două etaje într-una dintre cele mai scumpe zone din Capitală, în carierul Floreasca, după ce ar fi achiziționat o bucată de teren și o casă în paragină la un preț derizoriu.

Close
Închide
  Close