MENIU CAUTĂ
03 Oct. 2017 08:19

Mărturia tatălui românului rănit la Las Vegas: ”I-au tăiat o treime din plămân”

Distribuie

Tatăl românului rănit în masacrul de la Las Vegas, a oferit detalii cutremurătoare despre starea în care se află fiul său.

Un român se numără printre cei peste 527 de oameni care au fost răniți în atacul armat din Las Vegas, cel mai sângeros din istoria Statelor Unite. Cel puțin 50 de persoane au fost ucise, după ce un bărbat de 64 de ani a deschis focul și a tras în mulțimea de oameni aflată la un festival de muzică.

În direct la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, Traian, tatăl lui Luca, a precizat că doctorii au fost nevoiți să îi taie fiul său o treime din plămân.

„Vreau să vă mulțumesc, nu m-am așteptat ca atâta lume să fie alături de noi. În momentul de față este la terapie intensivă. (…) Doctorul a spus că a avut un singur glonț, a mai avut o rană la umăr, posibil să fi ricoșat. A intrat în plămânul stâng, a coborât până în plămânul drept. A rămas acolo. Doctorul a spus astăzi că trebuie să se asigure că nu există ceva la inimă. Este stabilizat la terapie intensivă, respiră printr-un tub. Încearcă diseară să i-l scoată. Este în afara oricărui pericol”, a spus Traian.

Acesta a povestit ce s-a întâmplat:

„Noi am fost liberi, am stat afară, pe la 11 m-a sunat mama lui, fosta mea soție. Ea mi-a spus că Luca a fost împușcat. El a lucrat la concert, e barman. A lucrat în spate, într-o zonă luminată. O fată care lucra cu el, ea a chemat salvarea. Am vorbit cu ea și l-am auzit pe Luca. El îi spunea să ne spună că e bine. I-au tăiat o treime din plămân”.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV. ”Dosarul” TAROM, episodul 1: Cursa de Roma, în pericol din cauza unui cauciuc uzat ”cosmetizat” cu vaselină


 

Citește mai multe despre Las Vegas pe Libertatea.

Comentarii