MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Momentul în care o mașină de poliție s-a răsturnat în cartierul Militari, surprins de camerele de supraveghere

Distribuie

O mașină de poliție s-a răsturnat, duminică seara, în cartierul Militari din București, în zona Lujerului. Cei doi agenți de la Secția 22 aflați în autospecială au fost răniți.

Accidentul a avut loc la intersecția Bd-ului Timișoara cu str. Brașov, transmite Poliția Capitalei. Mașina de poliție a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care din primele date nu ar fi acordat prioritate mașinii de poliție care avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

În urma impactului, mașina de poliție s-a răsturnat, iar cei doi polițiști care erau înăuntru au fost răniți și preluați de echipajele de prim-ajutor, pentru a fi duși la spital. Șoferul care ar fi provocat accidentul nu a fost rănit și nu avea alți pasageri.

„Autospeciala de poliţie, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, se deplasa la un apel 112, când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Din impact maşina de poliţie s-a răsturnat, iar cei doi agenţi au fost răniţi. Au fost preluaţi de echipaje de prim-ajutor şi transportaţi la spital”, a informat biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Colegii agenților au efectuat cercetarea la faţa locului şi urmează a se stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs evenimentul.

FOTO: Antena 3

VIDEO: Facebook/Sindicatul Europol


Citește și: Medicilor de la Spitalul Fundeni li se cere să semneze un „Angajament anti-mită”!


 

Comentarii