Mergi direct la conținut »
Mașinile puse de Ștefan Mandachi lângă metrul de autostradă din Moldova au fost prăduite de hoți: au dispărut toate roțile, oglinzile, dar și piese de la motor! "Mă mir că nu au venit cu remorca"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Mașinile puse de Ștefan Mandachi lângă metrul de autostradă din Moldova au fost prăduite de hoți: au dispărut toate roțile, oglinzile, dar și piese de la motor! "Mă mir că nu au venit cu remorca"

Mașinile puse de Ștefan Mandachi lângă metrul de autostradă din Moldova au fost prăduite de hoți: au dispărut toate roțile, oglinzile, dar și piese de la motor! „Mă mir că nu au venit cu remorca”

Ștefan Mandachi, omul de afaceri care a construit primul metru de autostradă din Moldova, a dus acolo și două mașini deteriorate în accidente de circulație, ca să atragă atenția asupra pericolelor pe care le întâmpină șoferii din pricina lipsei infrastructurii.

Atât mașina Logan, cât și cea BMW au fost vandalizate de hoți. S-au furat roțile, oglinzile, chiar și unele piese de la motor. Jaful a fost reclamat pe Facebook chiar de Ștefan Mandachi.

„Fără niciun dubiu, Primul metrul de autostradă din Moldova a devenit loc de ”pelerinaj”. Este mai vizitat decât multe alte obiective turistice de prin zonă.

Lângă celebrul petec de autostradă, avem și două mașini tamponate, care au rolul de a avertiza poporul pe ce drumuri catastrofale circulă. 
Autoturismele bușite sunt expuse în ideea de a-i trezi pe cei indiferenți, care hibernează și se prefac că nu înțeleg ce pericole planează pe străzile morții din România”, a scris Mandachi.

„Un procent insignifiant dintre cei care ajung aici, nu au toate doagele la cap. Acum ceva vreme, niște înapoiați mintal au dat cu piciorul în borna pe care era inscripționat «1 Metru Autostradă». Și au spart-o. M-am făcut că nu văd. 

(…) A doua oară, alți dilimani au deschis capota de la Logan și au furat carboratorul, jigleoarele și nu mai știu ce alte pompe, că nu mă pricep. Au șterpelit efectiv piesele de la motor. Ba mai mult, au forțat ușile ca să le smulgă din balamale. Din nou, m-am făcut că nu văd. 

Mai apoi, de la BMW, alți ocnași (sau poate aceeași) au furat oglinzile și panoul cu siguranțe electrice, cablurile electrice și bara din față. Am tăcut din nou. La fel și atunci când am găsit gunoaie, doze, ambalaje, șervețele folosite în ambele mașini, tomberonizate.

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus
Recomandări

Un italian care l-a însoțit în România pe bărbatul infectat are și el coronavirus

 
Ieri mă duc din nou la autostradă. Că deja locația are un nume, adoptat la unison de toată Suceava. Ajung. Toate roțile de la Logan furate. Evident, și roțile de la BMW furate, că altfel nu se asortau. Au jecmănit și oglinzile. Buuun așa! Am decis ca, de data asta, să-i dau pe mâna Poliției pe hoțomani. Mă mir că n-au venit cu remorca să ridice ambele mașini, măcar știau o treabă”, a mai precizat Ștefan Mandachi. 

CITEȘTE ȘI:

Close
Închide
  Close