Mergi direct la conținut »
Noi detalii în cazul vasluianului care şi-a violat patru fete. Soţia lui face declaraţii șocante
Ştiri Libertatea > Ştiri

Noi detalii în cazul vasluianului care şi-a violat patru fete. Soţia lui face declaraţii șocante

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală,  în cazul vasluianului care şi-a violat cele patru fete. Soția acestuia a făcut dezvăluiri șocante despre cum a fost surprins bărbatul chiar de fiul ei, în vârstă de 18 ani.

Dorel Buhăescu din localitatea Ferești a ajuns, ieri, în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat că, timp de mai multe luni, și-a violat cele patru fiice, dintre care trei minore.

Băiatul de 18 ani a surprins momentul oribil în care părintele lui şi iubitul uneia dintre surorile sale profitau de fete şi a alarmat imediat Poliţia. Cei doi au fost arestaţi pentru 30 de zile.

„Băiatul meu mai mare, de 18 ani, s-a uitat pe uşã, în casã. Fetele erau aşezate în pat, iar soţul meu cu Moisei V. erau cu pantalonii lãsaţi jos. Când l-a vãzut pe bãiat cã se uitã, soţul meu a început sã-l suduie şi sã-l alunge din ogradã. Bãiatul meu s-a dus în drum şi le-a spus vecinilor ce se întâmplă, iar ei au sunat la Poliţie.

Acum am rămas singurã cu copiii, dar nu-mi pare rãu. Îmi va fi greu sã-i cresc, dar mã bucur cã l-au luat pentru cã nu aveam viaţă cu el. Numai când îl vedeam, mi se strângea pielea pe mine de frică”, a spus mama fetelor, potrivit vremeanoua.ro.

Citește și

OPINIE/Țara din care dispar copiii dispăruți. Jurnalista Adriana Oprea vă propune o incursiune în realitate: cât le pasă cu adevărat și ce au făcut autoritățile române pentru copiii pierduți sau răpiți

Close
Închide
  Close