Mergi direct la conținut »
O româncă din Spania a rămas fără miros, după ce soțul ei a bătut-o cu sălbăticie. Bărbatul pierduse o avere la păcănele
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă din Spania a rămas fără miros, după ce soțul ei a bătut-o cu sălbăticie. Bărbatul pierduse o avere la păcănele

O româncă din Spania a rămas fără miros, după ce soțul ei a bătut-o cu sălbăticie. Bărbatul pierduse o avere la păcănele

O româncă a rămas fără miros pentru tot restul vieții, după ce soțul ei i-a spart nasul și a umplut-o de sânge într-un bar din Spania. Bărbatul pierduse o avere la păcănele și, orbit de furie, și-a snopit în bătaie nevasta. Violențele au avut loc în februarie 2017 și, după aproape doi ani, soțul violent a fost condamnat la închisoare.

De Răzvan Mihalașcu,

Femeia de 38 de ani și-a găsit soțul într-un local din Monzon, Huesca, în timp ce juca la păcănele. Din cauza dependenței de jocurile de noroc, Iulian M. pierduse sume mari de bani de bani.

Bărbatul și-a ieșit din minți din cauza apariției soției pe care a bătut-o cu sălbăticie. Femeia a căzut la pământ și a apoi a fost luată de păr. Soțul i-a dat un pumn în figură și i-a spart nasul, relatează telecinco.es.

Plină de sânge, românca a plecat plângând acasă, în vreme ce soțul ei a luat nepăsător un mop ca să spele pe jos.

După ce a ajuns acasă, femeia a fost dusă de fiica ei minoră la spital. Medicii au chemat Poliția, iar soțul româncei a fost arestat.

Iulian M. și-a recunoscut faptele, mai ales că agresiunea fusese filmată de camerele de supraveghere din barul în care și-a snopit în bătaie nevasta, notează observator.tv. Bărbatul le-a spus anchetatorilor spanioli că nu a vrut să-și ucidă soția.

Din cauza bătăii, românca a suferit un traumatism grav. A rămas fără miros, după ce i-a fost secționat nervul care face legătura între creier și nas.

Femeia a cerut pedeapsa maximă pentru fapta soţului ei: 12 ani de închisoare, 22 de ani de interdicţie de a se apropia de ea şi despăgubiri materiale.

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum
Recomandări

Managerul Spitalului din Craiova a luat infecție nosocomială chiar în spitalul pe care îl conduce. Unde se tratează acum

În schimb, procurorii au solicitat 11 ani de închisoare şi restricţie de a se apropia de soţia lui, sau să ia legătura cu ea, timp de 21 de ani.

Magistrații Curții Provinciale din Huesca l-au condamnat pe român la patru ani de închisoare, alţi cinci ani de supraveghere după eliberare, nouă ani restricţie de a-şi contacta soţia şi 57.904 euro despăgubiri materiale.

În februarie, un român care și-a ucis un prieten în Spania a fost dat pe mâna autorităților de fratele său.

sursă foto: captură video telecinco.es


Citește și:

VIDEO | Interviu cu părintele Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București: “Tare m-aș bucura ca vizita Papei să ne ajute să fim acel noi înșine care construiește o țară, să n-o mai împrăștiem prin lume!”

„De ce nu mă întorc în România”. Povestea unei românce plecate de opt ani în Spania care vrea să renunțe la cetățenia română după ce și-a găsit unchiul legat de pat în spital!

Ziua Păcălelilor în showbiz! Vedete care „și-a furat-o” de 1 aprilie: Florin Chilian – anunțat că va fi tată, Victor Slav – concediat!


 

Close
Închide
  Close